מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עשיתי את הניתוח אתמולשני28/06/2009
היי בנות,
אני מרגישה חובה לכתוב כדי לנסות לעזור לכל מי שמתלבטת, כמו שאני התלבטתי עד לפני יומיים האם לעשות או לא לעשות את הניתוח. אני עשיתי את הניתוח אתמול ביום שישי, ד"ר שפירא המקסים ניתח אותי. החשש הרציני לפני שהחלטתי לעשות את הניתוח היה האם זה ייכאב וכמה. אני בטוחה שזה חשש של כל אחת. אז אני מעדכנת שלפחות במקרה שלי, אחרי הניתוח בכלל לא היו כאבים, כנראה שעדיין היתה השפעה של ההרדמה, אז זה כבר מנחם שכשמתעוררים מהניתוח אין שום כאבים. היום, יום אחרי, ההשפעה של ההרדמה כבר פגה, ויש כאב סביר, ד"ר שפירא נתן לי גם כדורים חזקים וגם רגילים ועדיין לא לקחתי את כדורי המציצה הכבדים שאמורים להשפיע כבר אחרי 2 דקות, כי לא היה צורך. הכאב בהחלט נסבל, זו יותר הרגשה מוזרה מאשר כאב. אוקיי, מקווה שעזרתי בעניין הכאבים שאחרי הניתוח למישהי. עכשיו בקשר למראה. אז למרות שעדיין לא ניתן לראות תוצאות כי הכל תפור שם ונפוח, אני בכל זאת בעננים כי אני לא רואה את השפתיים המסורבלות שהיו לי לפני יומיים :)
בכל מקרה בנות, אני אמשיך לעדכן אתכן בהמשך איך המצב משתפר.
בכל שאלה אתן מוזמנות לשאול אותי ואני אענה.
ואני בהחלט ממליצה על ד"ר שפירא הוא אדם נוח, עממי, ומדבר בגובה העיניים. וכמה שעדיין לא ניתן לראות תוצאות אני סמוכה ובטוחה שהכל יראה מצויין, זה מאוד חשוב לדעתי מה הרופא מקרין למטופל, ובמקרה של ד"ר שפירא הוא הקרין לי הרגשת ביטחון ורוגע, וזה בדיוק מה שאני מרגישה:)
יום טוב לכולן :) ובכל שאלה אני פה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תודה
ד"ר עמוס שפירא28/06/2009זה ממש מביך ליגלוש וליקרא מה שאת כותבת אני באמת מישתדל לתת את המקסימום זה עבודתי ושוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל את האימל שלך
לירייייייי03/03/2010אני שבועיים אחרי הניתוח הייתי רוצה לשוחח איתך ולשאול אותך כמה שאלות אשמח לקבל ממך את האימל שלך ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה
ד"ר עמוס שפירא09/03/2010המייל של [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?