עשיתי את הניתוח אתמול

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• עשיתי את הניתוח אתמול
    שני
    28/06/2009

היי בנות,
    אני מרגישה חובה לכתוב כדי לנסות לעזור לכל מי שמתלבטת, כמו שאני התלבטתי עד לפני יומיים האם לעשות או לא לעשות את הניתוח. אני עשיתי את הניתוח אתמול ביום שישי, ד"ר שפירא המקסים ניתח אותי. החשש הרציני לפני שהחלטתי לעשות את הניתוח היה האם זה ייכאב וכמה. אני בטוחה שזה חשש של כל אחת. אז אני מעדכנת שלפחות במקרה שלי, אחרי הניתוח בכלל לא היו כאבים, כנראה שעדיין היתה השפעה של ההרדמה, אז זה כבר מנחם שכשמתעוררים מהניתוח אין שום כאבים. היום, יום אחרי, ההשפעה של ההרדמה כבר פגה, ויש כאב סביר, ד"ר שפירא נתן לי גם כדורים חזקים וגם רגילים ועדיין לא לקחתי את כדורי המציצה הכבדים שאמורים להשפיע כבר אחרי 2 דקות, כי לא היה צורך. הכאב בהחלט נסבל, זו יותר הרגשה מוזרה מאשר כאב. אוקיי, מקווה שעזרתי בעניין הכאבים שאחרי הניתוח למישהי. עכשיו בקשר למראה. אז למרות שעדיין לא ניתן לראות תוצאות כי הכל תפור שם ונפוח, אני בכל זאת בעננים כי אני לא רואה את השפתיים המסורבלות שהיו לי לפני יומיים :)

בכל מקרה בנות, אני אמשיך לעדכן אתכן בהמשך איך המצב משתפר.
    בכל שאלה אתן מוזמנות לשאול אותי ואני אענה.
    ואני בהחלט ממליצה על ד"ר שפירא הוא אדם נוח, עממי, ומדבר בגובה העיניים. וכמה שעדיין לא ניתן לראות תוצאות אני סמוכה ובטוחה שהכל יראה מצויין, זה מאוד חשוב לדעתי מה הרופא מקרין למטופל, ובמקרה של ד"ר שפירא הוא הקרין לי הרגשת ביטחון ורוגע, וזה בדיוק מה שאני מרגישה:)
    יום טוב לכולן :) ובכל שאלה אני פה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עשיתי את הניתוח אתמול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה

ד"ר עמוס שפירא
    28/06/2009

זה ממש מביך ליגלוש וליקרא מה שאת כותבת אני באמת מישתדל לתת את המקסימום זה עבודתי ושוב תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לקבל את האימל שלך

לירייייייי
    03/03/2010

אני שבועיים אחרי הניתוח הייתי רוצה לשוחח איתך ולשאול אותך כמה שאלות אשמח לקבל ממך את האימל שלך ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ד"ר עמוס שפירא
    09/03/2010

המייל של [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו