מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הגדלת נקודת Gשיר29/06/2009
אני לא יודעת אם זה פורום מתאים אבל אני ממש לא יודעת איפה לשאול
שמעתי על תהליך שיכול לגרום לנקודת ג'י להיות גדולה יותר וכתוצאה מזה חיי המין מהנים יותר
זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שיר
ד''ר שמואל לוין29/06/2009זה נכון!!!
נקודת G תופסת מקום נרחב בארצות הברית וארופה ומטרת הטיפול היא להגדיל את שטח פנים של המקום כדי להגביר ולקבל עירוי מירבי ואורגזמה.
את מוזמנת לפגישת יעוץ. אנו מתמחים בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודת ג'י
שיר30/06/2009האם הטיפול נחשב לנפוץ? כמה זמן הוא נמצא בארץ?
עוד דבר, אני רוצה להפנות לפרופורציה בגלל ההסדר שיש לי עם כללית ואני מבינה שיש את הטיפול הזה בפרופורציה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נקודת הגי
ד"ר עמוס שפירא30/06/2009בארץ ההזרקה הזאת לא נפוצה מספיק באירופה ואמריקה מאד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שיר
ד''ר שמואל לוין05/07/2009עושים את הזריקות כבר מספר שנים.
תבואי אלינו ותקבלי יותר אינפורמציה.
אנו עברנו השתלמות אצל ממציא השיטה בלוס אנג'לס, ואנו היחידים בארץ המוסמכים לבצע את השיטה לפי הממציא מלוס אנג'לס.
אם תפתחי את האינטרנט שהרופא הישראלי יחידי שמופיע ברשימת רופאים העולמית זה הרופא שלנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נקודת הגי
ד"ר עמוס שפירא29/06/2009אני זה שהביא את ההזרקות לנקודת הגי את יכולה לקרא הרבה באתר של leyapot.co.ilהטיפול מתאים לנשים שחוו אורגזמה ורוצות לשפר אותה ,ההזרקה פשוטה בהרדמה מקומית ,אחרי שתיקראי תיצרי קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נכון
דניאלה30/06/2009אני חושבת שבעיקר המרפאות הגדולות והותיקות עושות את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נקודת הגי
ד"ר עמוס שפירא01/07/2009אני עושה את ההזרקות האלו כבר שלש שנים בהצלחה רבה ,במירפאה שלי דיסקרטיות מלאה בנוכחות אחות מוסמכת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?