לרופאים

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• לרופאים
    אורנה
    01/07/2009

תודה רבה!!! הלכתי היום לרופאת נשים ובהתחלה מה זה פחדתי וחששתי כי לא נוח לי להתפשט מול מישהי אבל היה לי דווקא נוח היתה היא היתה ממש חמודה וגם הסברתי לה אני משתמשת בטמפונים ואמרתי לה שאני חושבת שזה נקרע היא שאלה מה ניקרע? אמרתי לה הקרום היא שאלה לא היה דימום או כואב אמרתי לא היא אמרה טוב תשכבי שמה ותתפשטי התפשטתי והיא בדקה לי ואמרה לא ניקרע כלום הקרום פשוט התרחב מהטמפון אז אמרי אז זה בסדר לא ניקרע כלום? היא אמרה לא ניקרע כלום וואי זה מ הוריד לי אבן מהלב כי אני במשך שנה רק דאגתי תודה! ועוד משהו היא החדירה לי לנרתיק כמו צירון דק כי יש לי כנראה דלקת העם זה בסדר? תודה! בהתחלה ממש נילחצתי תודה שוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לרופאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרום בתולין

ד"ר עמוס שפירא
    01/07/2009

לפי תאור הבדיקה פתח הנרתיק שלך כולל קרום הבתולין גדול מאד ,אם היא בדקה וגם היכניסה צינור שניקרא ספקולום בלשון מיקצועית ,לסיכום ברור לך שכאשר תירצי לקיים יחסים לא ירד לך טיפת דם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו