קרום בתולין

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• קרום בתולין
    אביב
    19/07/2009

שלום... יש לי שאלה דחופה... למה למרות שאני מנסה לקיים יחסים עם בעלי עדין לא נקרע הקרום?... אני נשואה מספר חודשים ועדין לא נקרע לי הקרום.. כשאנחנו מנסים יש לי כאבים חזקים אז יש משהו שמפריע לחדירה מלאה.. מה ניתן לעשות? האם זה נקרא קרום עיקש? קשה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרום בתולין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרום בתולין

ליטל
    19/07/2009

לפי מה שאת מתארת מדובר בגשר שנימצא בקרום ולכן מונע את החדירה את חייבת ליפנות לגניקולוג זו היא פרוצדורה פשוטה מאד חותחים את הגשר בהרדמה מקומית או כללית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אביב

ד''ר שמואל לוין
    20/07/2009

יש נשים שאצלם קרום הבתולים הוא קשה ומהווה קושי בעת חדירה או להפך הקרום יכול להיות מאוד אלסטי ואז קיימת חדירה ללא קרע של הקרום. במקרה הראשון יש לפנות לעזרת רופא שיבקע בעזרת סקלפל תחת הרדמה את הקרום הבתולים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו