שאלה

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• שאלה
    כרמל
    17/08/2009

שלחתי תמונות לרופא הרבה תמונות הוא אמר את לא בתולה ב100% אבל הלכתי לבדיקה לפני כחודש אצל רופאת נשים והיא בדקה אותי אמרתי לה לבדוק לי את הקרום בלי בתולים אבל אפשר להבין שהיא הבינה אותי כי היא שאלה את לא מקיימת יחסים נכון אמרתי שלא ועם לא הרגשתי דימום או כאב אמרתי לא אז היא אמרה טוב תישכבי במכורסא הזאת של הנשים שכבתי על הכורסא הזאת והיא בדקה ואמרה לא נקרע כלום שאלתי בטוח שלא נקרע? אז היא אמרה לא את יודעת לשים טוב מאוד טמפונים לא נקרע לך אין לך מה לידאוג ואמרתי לה גם שאני חושבת שיש לי דלקת אז היא אמרה טוב והחדירה לי משהו יותר דק מטמפון ואמרה זה יותר דק מטמפון אז זה לא קורע נכון? אני בתולה? היא לא תשקר לי? כי אני רואה קרע קטן קטן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרום בתולין

ד"ר עמוס שפירא
    17/08/2009

את צרכה להאמין לרופאה שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום כרמל

ד''ר שמואל לוין
    19/08/2009

אין שום סיבה שרופא ישקר בנושא שכזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו