הקטנת שפתיים

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• הקטנת שפתיים
    לאחר ניתוח
    17/08/2009

שלום בנות עברתי ניתוח ביום שישי להקטנת שפתיים המקום עדיין נפוח אבל אני כבר רואה תוצאות עשיתי את הניתוח אצל ד"ר עמוס שפירא אני ממליצה עליו בחום רופא סבלני ומתחשב הוא נותן פגישת יעוץ ללא עלות מסביר בסבלנות רבה על כל התהליך אני חייבת לציין שהייתי עם המון חששות לפני הניתוח ואחרי הפגישה עם ד"ר עמוס שפירא יצאתי עם הרגשה בטוחה שאני בידיים טובות אני שמחה שבחרתי לעשות את הניתוח אצלו ושמחה מהתוצאה בנות אין ממה לחשוש עם יש לכן שאלות אשמח לענות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקטנת שפתיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה

ד"ר עמוס שפירא
    17/08/2009

אני מקווה שבעוד 3 דקות לא ימחקו את מה שכתבת אל כל פנים זה תחום מאד רגיש אצל בנות רבות ,היתה אצלי בחורה יפה בטרוף שהחבר שלה לא ראה לה את אבר המין כי היא מיתביישת בו לאחר הניתוח היא בן אדם שונה ,אז אל תיתבישו מי שסובלת בואו ליעוץ ונדבר על הכל ושוב תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

ליטל אלימלך
    03/11/2009

גם אני עברתי את הניתוח אצל ד"ר שפירא...והתוצאות מדהימות...רק שזה רק אצלי שעדיין יש בליטה של אזור הדגדן למעלה שעדיין יוצא מבין השפתיים?או שאצלך הוא ממש סגר את האזור לגמרי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו