לד"ר שלום רב!

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• לד"ר שלום רב!
    חסוי
    22/08/2009

שלום רב ד"ר עמוס אני ילדה בת 18 כרגע יש לי במזומן כ7000 שקל ואיני רוצה לספר להורי על הניתוח אני עוד חודשיים מתגייסת ובזמן הקרוב זה הזמן היחיד שיש לי לעשות כדי שלא יכאב לי בצבא אני מבקשת את עזרתכם הדחופה האם אפשר לעשות משהו כי אני מתארת לעצמי ש7000 שקל במזומן לא עולה הניתוח אלא יותר אבל זה ממש דחוף לי אני באמ רוצה שתעזרו לי אאין לי כסף וזמן אחר אני לא יודעת מה לעשות אני מרגישה אי נוחות מטורפתת !אשמח אם תענו לי בהקדם ואצלצל אליכם !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר שלום רב!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    22/08/2009

אני כבר אמרתי מיספר פעמים שבנות שזקוקות לניתוח אני ארד במחיר למינימום את יכולה להיות רגועה תיתקשרי היום או מחר לקביעת תור וזה יהיה בסדר 0523670383

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה אתקשר מחר או מחרתיים :-)

חסוי
    23/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ד"ר עמוס שפירא

חסוי
    23/08/2009

זאת שוב אני :-)!
    ראיתי את השיחה של הבנות מלעמלה ויש לי חבר כרגע והוא חוזר פעם בשבועיים אז הבעיה שחשבתי ש3 ימים יש כאבים וזהו והכל בסדר ואמרתי שאני אנסה לא לקיים איתו יחסי מין בשבועיים ואז זה יצא חודש אבל אני רואה מהבנות שתפרים נשארים 90 יום מה שאומר 3 חודישם אז אני לא אוכל להסתיר ממנו כנראה שאם זה ככה אני אצטרך אחרי הצבא או שזה אחרת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    23/08/2009

התפרים נמסים אחרי 3 שבועות חודש אם ישארו 2 עד 3 תפרים ניתן להוציא אותן בטח שלא 90 יום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב

ד''ר שמואל לוין
    23/08/2009

תבואי אלינו לפגישה קודם כל וניראה איך נוכל לעזור לך
    *5599 לקביעת פגישה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו