מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בנות עזרה בבקשה**25/08/2009
שלום בנות
האם יש כאן בנות שעברו או אמורות לעבור ניתוח נוסף להקטנת השפתיים????????????
הניתוחה שלי לא יצא טוב אני מתוסכלת ולא יודעת מה לעשות
אין לי כרגע כסף לעשות את הניתוח בשנית אבל מצד שני זה לא סובל דיחוי
אני בודדה בודדה וצריכה עזרה
אני לא ישנה לא אוכלת אני בדיכאון מוחלט
אני צריכה עזרה
אפילו רק לדבר
לא מרגישה יפה יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרונית בוקר טוב
אור26/08/2009רונית שלום
אני לא מבינה אותך הרופא אמר לך בואי לבדיקה .הוא אחראי לניתוח ולתיקון אם צריך .
אז למה את לא פונה אליו ?שיהיה לך בהצלחה
אנישבועיים אחרי ניתוח אז אני לא יכולה לעזור לך בבקשה תפני לרופא שלך ותעדכני אותנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רונית
ד''ר שמואל לוין26/08/2009מרפאות פרופורציה ישמחו לארח אותך אצל מומחה התחום.
את מוזמנת להתקשר אלינו בכל שאלה אנו נשמח לתת עזרה
5599** המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רונית
ענת26/08/2009גם לי יש שפתיים בחוץ ואין לי כרגע כסף לניתוח. אין איזשהי אחריות התחייבות מצד הרופא שאם לא יוצא טוב הוא מתקן? תבררי. אם את צריכה מישהי לדבר איתה אני פה בשמחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לאחר ניתוח
ד"ר עמוס שפירא26/08/2009זה לא כל כך פשוט המטופלת איבדה את האמון שיש לה ברופא ,הוא מסר לה אינפורמציה לא נכונה ,הוא ניתח אותה במיסגרת ששם אין ביטוח ולכן העסק מיסתבך אני מיבחינתי גם כן מוכן לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה אין ביטוח ????????????????
אור27/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ביטוח מיקצועי
ד"ר עמוס שפירא27/08/2009אני יכול לדבר רק על מה שאני עושה ,במיסגרת עבודתי בבית חולים בלינסון אני חייב ליקנות ביטוח שמכסה עד 5 מליון פאונד ,יש רופאים שאין להם ביטוח והם סומכים על המזל ,לכן ליפני ניתוח יש לברר על הרופא את מקום העבודה שלו ואם זה סתם מקום להיזהר או לידרוש ליראות פוליסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ד''ר שמואל לוין02/09/2009גוף כמו פרופורציה חייב ביטוח.פרופורציה כבר עודים 20 שנה.
קופות חולים בחרו לעבוד איתנו. וזה אומר שלנו יש ביטוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ביטוח אחריות מיקצועית
ד"ר עמוס שפירא04/09/2009מי שעונה על התשובות מיפרופורציה שיתקשר אלי לטלפון האישי שלי 0523645055 ואני אסביר לו למה אני מיתכוון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד" שפירא
**27/08/2009שלום
אני מאוד רוצה לעשות את הניתוח בחודש 10 ומקווה שעד אז היה לי כסף
באיזה מחיר הכי נמוך אתה יכול לרדת
בהתחשבות במצב.....
אני רוצה לפסיק לפחד מעצמי
ולחזור לאותם חיים שהייה לי לפני הניתוח
תודה רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ניתוח
ד"ר עמוס שפירא27/08/2009את מוזמנת למירפאה שלי ונדבר אני בטוח שנגיע לעמק השווה 0523670383
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שפירא
**30/08/2009שלום
בקרתי אצלךבמרפאה לפני שבוע
דיברנו כבר על הסכום
אבל עדיין זה יקר לי..מה אפשר לעשות???
זה הניתוח השני שלי
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ניתוח
ד"ר עמוס שפירא30/08/2009תיתקשרי אלי לנייד וניראה מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
...28/08/2009לפני כמה זמן עשית? כי זה נורמלי שבהתחלה המקום לא נראה הכי טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עשיתי גם
סיוון28/08/2009אצל רופא שרק הרס לי !!!!!!!!!!
לא נורא הוא יקבל תביעה בהתאם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הבנות שאחרי ולא מרוצות
לילך16/06/2010נא ליצור איתי קשר בדחיפות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לדבר..
עמית29/08/2009אני ממש מבינה אותך כי אני אמורה גם לעבור ניתוח כזה ואני ממש מפחדת שאלה יהיו התוצאות..
את יכולה להגיד אצל מי נותחת? ומי המליץ לך עליו?
וכמה זמן עבר מאז הניתוח אולךי זה לא מספיק זמן כדי לראות תוצאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפני אליי למייל
סיוון06/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
עמית06/09/2009מה המייל שלך?
יש לך מסנגר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיון מה המייל שלך או המסנגר?
עמית06/09/2009..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעמית
סיוון13/09/2009המייל שלי הוא
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ד''ר שמואל לוין07/09/2009לידיעתך 1. אין עוד רופא עם נסיון כו רב כמו הרופא בפרופורציה.
2 אין עוד רופא בארץ שביצע כל כך הרבה ניתוחים בהצלחה מושלמת כמו הרופא שלנו
3 לא רק שלפרופורציה יש ביטוח אלא הרופא בעצמו מבוטח באופן מקסימלי באופן פרטי.
4 כבר בפגישה הראשונה עם הרופא נאמר לך כי אם ידרש תיקון (דבר נדיר שלעצמו) הדבר יתבצע
ללא כל השתתפות כספית מצידך.
אנחנו חושבים שתגיעי למקום שבוצע הניתוח ותקבלי את הטיפול הכי טוב ואז תסתמכי על אנשים אם נסיון מועץ וביטחון גדול.
אנחנו מחכים לך והמטרה שלנו היא רק שאת תיהיי מרוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?