מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שפתיים פנימיותעמית03/09/2009
היי רציתי לדעת מה הההבדל בין השיטה של המשולש לשיטה הרגילה בניתוח של קיצור שפתיים
ומה הסיכונים שקיימים בכל שיטה, והאם בשיטה של המשולש מורידים את העור שעוטף את הגדגן ובולט החוצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פלסטיקה וגינלית
ד"ר עמוס שפירא04/09/2009אני עושה ניתוח שמעצב מחדש את הפות אני מוריד את השפה ואת עודפי העור מעל לדגדגןבשיטה די יחודית ,לסימחתי אין לי סיבוכים ואם יד זה מתוקן מיד ,לגבי שיטת המשולש זו שיטה מקובלת ששם מורידים מינפח השפה אולם לא משנים אותה לגמרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עמית
ד''ר שמואל לוין04/09/2009ראשית דבר השיטה של משולשהומצאה כדי שהדגדגן לא יפגע.
שתי השיטות מצויינות והמנתח בדרך כלל מחליט באיזה שיטה לבצע את הניתוח בזמן הניתוח.
בשתי השיטות אם הן מתבצעות בידיים טובות אם נסיון אין כל סכנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפתיים פנימיות המשך..
עמית04/09/2009מה זאת אומרת מורידים מנפח השפה? לא חותכים את השפה עצמה?
והאם בשיטה של המושלש השפתיים לאחר הניתוח ימשיכו לבלוט החוצה?
ד"ר שמואל לוין באיזה שיטה אתה מנתח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פלסטיקה
ד"ר עמוס שפירא04/09/2009נסי לתאר את השפה ,סמני משולש אשר קודקודו לעבר הנרתיק ובסיסו בחלק החיצוני של השפה אחרי שמוידים את המשולש מחברים את הקצוות ,זה לא מתקן את המצב בצורה מקסימלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
עמית04/09/2009ולאחר מכן השפתיים הפנימיות ימשיכו לבלוט מחוץ לשפתיים הגדולות?
ומה בקשר לעור שמעל לדגדן בצורת המשולש לא נוגעים בו?
אני מצטערת שיש לי הרבה שאלות אבל מודה לך מאוד על התשובות זה עוזר לי להבין הרבה דברים .. =)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ניתוח
ד"ר עמוס שפירא04/09/2009אכן לא נוגעים בעור שמעל לדגדגן והשפתיים ימשיכו ליבלוט החוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עמית
ד''ר שמואל לוין07/09/2009בשתי השיטות השפתיים הקטנות תצאנה יפות וסימטריות ללא בליטות.
בזמן הניתוח על שולחן הניתוחים אני בדרך כלל מחליט באיזה דרך לבצע את הניתוח.
אלא אם כן את תודיעי שאת מעדיפה שיטה אחת על השניה.
(בשתי השיטות אין מה לחשוש מפגיעה באיברים סמוכים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?