שאלה

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• שאלה
    לילך
    05/09/2009

היי בדקתי עם קרום הבתולים שלי שלם פתאום אחרי מספר דקות הופיע לי דם מהנרתיק מה זה אומר? יש לציין שאני צריכה לקבל מחזור אבל זה שרק בדקתי והופיע דם לא אומר שביתקתי את הקרום נכון? על התחתונית אני לא רואה אפילו טיפת דם ושבדקתי את הקרום ראיתי שיוצא לי מהנרתיק הרבה דם וגם מהקרום עצמו אז מה זה אומר? כי על התחתונית אין דם אולי כי בדיוק שבדקתי התחיל לי המחזור ובגלל שזה ההתחלה אין דם על התחתונית? לא החדרתי כלום רק פתחתי את השפתיים הפנימיות וההיתי אצל רופאת נשים היא אמרה שלא נקרע לי כלום אבל רק רציתי ליראות בעצמי ונהיה לי פתאום דם יכול להיות שזה ההתחלה של המחזור שלי ובגלל זה אין דם עדין על התחתונית? כי יש לציים שיצא מלא דם כל פעם שלחצתי תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וסת

ד"ר עמוס שפירא
    05/09/2009

זה וסת בטוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לילך

ד''ר שמואל לוין
    07/09/2009

לדבריך נבדקת ע"י רופאה מומחית שקבעה שאין קרע בקרום הבטולים. אם עדיין יש לך ספקות לא נותר אלה להבדק שוב אם ע"י אותה הרופאה או רופאה אחרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי תודה ועוד משהו

לילך
    12/09/2009

אותה רופאה שניבדקתי אצלה החדירה לי צינור והיא אמרה זה יותר דק מטמפון זה לא קורע היא לא תשקר לי? מה יש דברים שניתן להחדיר בלי לקרוע כי היא הרי יודעת שזה חשוב לי אז היא לא תעשה כל נזק? אבל ראיתי קרע קטן יכול להיות שהיא לא הבחינה בו??? כי היא בדקה לי כמה פעמיים ואמרה שאין קרע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרום בתולין

ד"ר עמוס שפירא
    12/09/2009

גם אם יש קרע קטן את בתולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו