לכל מי שמעונינת בקיצור שפתיים

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• לכל מי שמעונינת בקיצור שפתיים
    ליז
    06/10/2009

שלום בנות,
    כתבתי כבר בעבר ואני כותבת לכם גם היום, 4 חודשים לאחר ניתוח להקטנת שפתיים פנימיות.
    אז ככה, הניתוח לא היה נורא כ"כ גם ההחלמה, חוץ מההרגשה
    הכל נפוח ותפור לא נעים, הכאבים לא יותר מעיקצוצים קטנים.
    אחרי תקופה של 5 שבועות הייתי כבר כמו חדשה.
    קיימתי ייחסי מין והרגשתי את ההבדל בהרגשה, כבר לא התביישתי אני יותר אוהבת את עצמי
    בקיצור, ההחלטה לעבור את הניתוח הזה היתה ההחלטה הכי חכמה שעשיתי בחיים שלי!
    כמובן שד"ר שפירא המדהים ניתח אותי אז אני ממליצה עליו בחום!!
    אל תיתפשו ואל תדחו את הניתוח כי הוא קצת יקר!
    אם אתם באמת סובלות מזה ואני יכולה לגמרי להבין כמה שזה סבל נפשי יותר של חוסר נעימות ובושה.
    לכן תתיעצו עם ד"ר שפירא, הוא פשוט אמן!!! עם זאת הוא גם בן אדם נורא עממי ונחמד, הוא ענה לי על כל שאלה והסביר לי בפרטי פרטים, ענה לי 24 שעות ביממה שהייתי צריכה אותו.
    פשוט אדם מדהים, באופיו ובמקצועו!
    בהצלחה לכולם, לכו על זה אל תחששו תיקחו לכם תקופה קצת לא נעימה של חודש לאחר הניתוח וזה יעבור... :)))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עד כמה יקר הניתוח?

ליהי
    19/10/2009

אני גם מעוניינת בניתוח הזה וכבר מספר ימים שאני גולשת בכל מיני אתרים בנוגע לנושא הנ"ל.
    תוכלי להגיד לי בערך מהו גובה המחיר של הניתוח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחיר

ד"ר עמוס שפירא
    27/10/2009

אל תלכי לכל אחד שיוריד לך מחירים ויקח אותך לכל מינימ בתי חולים ניתוח כזה במקום מסודר עם פיקוח ואחריות עולה בערך 9000 שקל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו