מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היי כנסו בבקשהנופר07/10/2009
לפני כ3 חודשים הלכתי לרופאת נשים לבדוק העם קרום הבתולין שלם שלם ושאלתי ואתה היא אמרה שלא נקרע הכל בסדר אמרתי בטוח שלא נקרע היא אמרה כן עכשיו אז למ ההפתח של הנרתיק שלי גדול? היא אומרת לי אבל הפתח שלך רחב בגלל הטמפונים יכול להיות בגלל זה? אבל איך זה יכול להיות לקחתי הרבה פעמיים טמפון בגודל נורמל וניסיתי היום עם מראה לקחת להיסתכל ולא להחדיר אבל להדביק בפתח ליראות אז ראיתי שהטמפון שנראה לי קטן אז שאני שמה בנרתיק הוא גדול אפילו יושב לי על הקרום בתולין עצמו מה זה אומר? אני פשוט רואה עור ורוד פתוח בנרתיק מה הקרום לא סגור זאת אומרת יש נכון את הפתח הנרתיק אז מה שמקי מה שמסביב לפתח אותו עור ורוד זה הקרום? ואיך אני יכולה לדעת לבד שזה שלם עם אני לא רואה קרעים ברגע שמישהי שמקיימת יחסים מין נוצר קרעים בעור הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נופר
ד''ר שמואל לוין07/10/2009אם הרופאה אמרה שהקרום שלם אז הוא שלם
אם את לא בטוחה לכי להבדק שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרום בתולין
ד"ר עמוס שפירא07/10/2009ברור שאת לא בתולה במשך הזמן את גרמת לפתח ליגדול את חייבת סגירה מחדש של הקרום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
נופר07/10/2009למה ברור שאני לא בתולה עם לפני 3 חודשים היא בדקה אותי ואמרה שלא נקרע לי כלום מה מי שמשתמשת בטמפונים והקרום שלה רחב בגלל הטמפונים נחשבת לא בתולה אבל הקרום לא קרוע בדקו אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרום בתולין
ד"ר עמוס שפירא07/10/2009את צרכה להבין קרום בתולין זה ריקמת עור שבתוכה יש חור שמאפשר לדם של הוסת והפרשות לצאת החוצה ,דרך החור הזה צריך להיכנס אבר המין של הגבר ואז שהוא ניכנס הקרום ניקרע או לא ומופיע דם ,אם אבר המין שלו ניכנס דרך החור ואין דם אז ברור שאת לא בתולה גם אם לא קיימת יחסי מין ,ולכן אם את אומרת וגם הרופא אומרת שהחור גדול אז את לא בתולה ואם חשוב לך הקרום בואי לתפירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מעוניינת בתפירת קרום הבתלוין
.....08/03/2010רציתי לשאול לפני כמה זמן מהחתונה אני חייבת לעשות את התפירה וכמה זה יעלה לי , ואיך אפשר להגיע אליכם והאם ניתן לגלות שעברתי תפירה ???!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרום בתולין
ד"ר עמוס שפירא09/03/2010ניתן להגיע לפגישת יעוץ 0523670383 ,לאחר ניתוח שאני עושה בשיטה המיוחדת שלי לא ניתן לגלות שעשית ניתוח ,ליפני החתונה 3 שבועות או ניתוח שיקום של הקרום חודשיים ליפני מינימום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתעניינת בתפירת קרום הבתולין
...11/03/2010סליחה שאני שואלת הרבה אבל כל העניין הזה מדאיג אותי ואני נורא מפחדת אפילו אני מפחדת להיתקשר . קראתי בפורום שלך שיש תפירת קרום הבתולין לתמיד מה זאת אומרת ? כאילו יש מצב שאעבור תפירה לפני החתונה בשנה שנתיים ?המחיר לא מעניין אותי העיקר שזה יצליח ושאף אחד לא יגלה ואפילו שאף אחד מהעידה שלי לא יראה אותי במרפאה אצלך .
אתה יכולה להסביר לי גם מה זאת אומרת ניתוח שיקום של הקרום ומה ההבדל בינה לבין התפירה ?
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרום בתולין
ד"ר עמוס שפירא11/03/2010יש ניתוח שנעשה בהרדמה כללית בילבד ,זה ניתוח שאתה מחבר מחדש את קרום הבתולין תופר ב2 שכבות ואז הקרום חוזר למצבו שליפני קיום היחסים ,ויש ניתוח שעושים אותו 3 שבועות ליפני החתונה בניתוח הזה שמים תפרים פנימיים ואז כאשר הגבר חודר מופיע דימום וזה בעצם מה שחשוב אצל הגבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח הקרום
...11/03/2010כאילו מה שהבנתי שבניתוח יש מצב שלא ירד דם ?? ואני יכולה לעשות ניתוח לפני החתונה בשנה+ ??!
קרום בתולין
ד"ר עמוס שפירא11/03/2010את יכולה לעשות ניתוח גם אם את מיתחתנת בעוד שנה ,אין מצב שלא ירד דם
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?