שפתיים פנימיות בולטות מאוד

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• שפתיים פנימיות בולטות מאוד
    מתביישת
    10/11/2009

שלום רב,
    אני בחורה בת 32 צעירה ונראית מעולה סקסית נשואה כבר שנה וחצי, יש לי רק בעיה אחת שמטרידה אותי, שפתיים פנימיות בולטות מאוד, נושא זה מאז ומתמיד הציק לי אך לא עשיתי עם זה כלום(השפתיים הלכו וגדלו עם השנים), בעלי לא יכול לרדת שם למטה מכיוון שמבחינתי זה נראה לא טוב אז אני לא מאפשרת לו בכלל! עניין זה מוריד לי בזמן האחרון את הביטחון במיוחד במיטה, פעם בקשרים קודמים שזה עדיין לא נראה לעין הייתי מאפשרת להם לרדת, כיום בשום פנים ואופן, בעלי אומר לי שכל אחת והאיבר שלה ואני מיוחדת וזה מעניין אותו להסתכל למטה כל היום אבל מבחינתי זה לא מקובל כי זה מביך אותי.
    פעם חשבתי שרק לי יש שפתיים בולטות אבל מסתבר שיש עוד כמוני, אני רק לא יודעת למי לפנות ואם יש ניתוחים כאלה בהשתתפות עצמית דרך כללית פלטינום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    11/11/2009

יפה שאת פונה יש הרבה מאד נשים שסובלות כמוך ועברו כבר את הניתוח ,ניתוח זה לא מוכר על ידי קופות החולים תיתקשרי 0523670383 כמו כן את יכולה גם ליקרא באתר שלי על הניתוחים האתר ניקרא לייפות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב

ד''ר שמואל לוין
    15/11/2009

את לא צריכה להתבייש
    יש עוד בחורות אם אותה בעיה.
    את צריכה להגיע ליעוץ אצל הרופא ולקבל את כל הפרטים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו