מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה דחופה !!! שפתיים פנימיותטל15/11/2009
כבר כמעט שנה אני חושבת לעשות את הניתוח להקטנת השפתיים ואך הייתי בבדיקה וייעוץ אך המחיר היה גבוה מאוד ולא יכולתי לעמוד בתשלום כיוון שהייתי חיילת...לכן חשבתי לשתף את אימי ...כאשר שיתפתי אותה בנושא היא חשבה שאני "לא נורמלית" נלחצה מאוד ואף גרמה לי למבוכה רבה... מאז ניסיתי מספר פעמים לדבר איתה על הנושא אך היא אמרה שהיא שאלה את הרופא שלה שהוא אמר שהוא ממש ממש לא ממליץ לעבור את הניתוח וגם שהוא יכול לגרום לסבל בחיי המין ולגרום לכך לא לחוות אורגזמה שוב...וכאבים רבים בזמן הסקס..האם זה נכון ? היא דיי הלחיצה אותי ואני ממש לא מסוגלת לראות את האיבר שלי כך, זה גורם לי למבוכה רבה והרבה דאגות !!! עכשיו השתחררתי כבר ואני ממש רוצה לעבור את הניתוח ככל הנראה לבדי...רציתי לשאול אם זה אפשרי לעבור את הניתוח ללא מלווה ומשיהו תומך ? הבנתי שזה בהרדמה מלאה ? מה אעשה כשאתעורר ואצטרך לחזור הביתה עם כאבים כה חזקים לבדי ? ובככל לעבור זאת מבחינה נפשית לבד ?!! ועוד דבר..די מפחיד אותי להגיע לבית חולים לבד ולעשות זאת האם יש מרפאות פרטיות ? יותר קטנות ושקטות ??
מה לעשות ?? אשמח לתשובה אני ממש לחוצה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פלסטיקה וגינלית
ד"ר עמוס שפירא15/11/2009את מוזמנת אלי למירפאה ליעוץ חינם 0523670383 שם אני אתן לך לדבר טלפונית עם לפחות 3 חילות שעברו לאחרונה את הניתוח אצלי ,כמו כן אני אתן לאמה שלך לדבר עם האימאות של אותן חיילות והם יסבירו לה בידיוק במה מדובר ,ואם כל זה לא יעזור אז אני מבטיח לך שצוות המירפאה יעמוד לצידך בכל שלבי הניתוח וההרדמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום טל
ד''ר שמואל לוין19/11/2009כמובן שכל ניתוח קשה לעבור לבד.
לפחות תיהיי עם חברה. או תנסי להגיע ליעוץ עם אמא שלך שהיא תתרשם מהרופא ואולי היא לא תתנגד ככה לניתוח.
אחרי הניתוח יש כאבים אבל אצל כל בחורה זה שונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?