קרם להבהרת עור המפשעה

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• קרם להבהרת עור המפשעה
    ללא שם
    16/11/2009

שלום רב למומחים,

אני גבר, ומקווה שמותר לי לשאול שאלה בפורום זה למטרה ברורה ורצינית. אם זה לא פוגע בתנאי השימוש של האתר.

אני בן 24 שנים, הייתה לי פטרייה במפשעה במשך שנים - ולצערי הרב לא ידעתי שיש פטרייה, אך לאחרונה טיפלתי בה והיא אינה קיימת עוד יותר, אך היא גרמה לכתם בעור המפשעה- צבע העור יותר כהה עכשיו ואני מאוד מתבייש בזה.
    ראיתי באחת ההודעות בפורום זה שיש קרם להבהרת העור (קרם שמתאים לעור המפשעה) ולכן רציתי לשאול אם קרם זה יכול לעזור לי? ואם כן אז איך ניתן להשיג אותו?

אשמח לקבל עזרה מהמומחים ותודה מראש
    יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרם להבהרת עור המפשעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הלבנאלי

ד"ר עמוס שפירא
    16/11/2009

רק אני מטפל בנושא הזה בעיקרון חומר ההלבנה מלבין הכל אתה מוזמן לפגישת יעוץ ונחליט באיזה מישחה ובאיזה אחוז 0523670383

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעם ראשונה שאני שומעת על הקרם הזה..

נור
    15/12/2009

האם זה מתאים גם לכל אזור הפות? מה ההשלכות שלה ומה ממוצע המחירים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלבנאלי

ד"ר עמוס שפירא
    15/12/2009

כן זה מתאיםצ לכל אזור בגוף זה המישחה שמיקל גקסון הישתמש את מוזמנת ליעוץ 0523670383

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו