ארבעה ימים אחרי ניתוח חשוב!

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• ארבעה ימים אחרי ניתוח חשוב!
    דנה
    19/11/2009

שלום רב,
    אני ארבעה ימים אחרי ניתוח להקטנה שפתיים קטנות - כבר בהתחלה התפרים היו כאלה שיצרו מעיין בלונים קטנטנים בחלק המקומות- האם זה נורמאלי? בשל אפי הריקמה זה נראה לי הגיוני - המקום נפוח וישנו גם בלון קטן איפה שהיה הקשר של התפר כאילו התפר נעלם לתוכו - האם מה שאני מתארת הוא נורמאלי לשלב זה? עדיין די כואב.
    שנית האם התפרים נעלמים לתוך הגוף או אמורים ליפול איכשהו?
    האם ניתן להשתמש בבפנטן או כל משחה אנטיספטית כדי לקדם את ההחלמה?
    אודה לסיועכם - כמו כן אודה לתשובה גם מנשות הפורום מתי יכולה להיות אינדיקציה טובה להאם הניתוח אכן צלח.
    תודותיי מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר ניתוח

ד"ר עמוס שפירא
    19/11/2009

את מתארת מצב לאחר ניתוח לדעתי את חייבת להיות בקשר עם המנתח שלך בשלב הזה של 4 ימים לאחר ניתוח אם משהוא לא ניראה חיבים להגיב כי עדיין ניתן לתקן לכן פני לרופא שניתח אותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל האם הדברים...

דנה
    20/11/2009

שאני מתארת הם מוכרים אחרי ניתוח או שזה נשמע לך בעייתי ושיש לפנות לרופא?
    כמו כן, אני כל הזמן ללא תחתונים בשל הכאב - האם זה בסדר או שכדאי להרגיל את המקום להיות בתוך תחתון - אודה לתשובותייך המלומדות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חודש לאחר ניתוח להקטנת שפתיים

עמית
    20/11/2009

היי.. אני לא חושבת שיש לך ממה להילחץ כי אם את מתכוונות ל"בלנים בעור" זה החוטים שנמצאים בתוך העור .. ואין לך מה להילחץ כי אחרי שהתפרים יפלו זה יעלם לך.
    אני חודש לאחר הניתוח והתפרים עדיין לא נפלו לי אז צריך הרבה סבלנות..
    אצל מי עשית את הניתוח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעמית - קודם כל ממש תודה

דנה
    21/11/2009

קודם כל ממש תודה שענית לי מנסיונך אני ממש זקוקה לזה. כל כך מלחיץ כל התהליך הזה.
    עשיתי את הניתוח בבית חולים ממשלתי אצל פרו' ראובית הלפרין. המחירים שם רבע ממה שמציעים רופאים פרטיים (אבל אני בחרתי לעשות שם בשל התוויה רפואית שהביטוח שלי מכסה - חוסר נוחות).
    דרך אגב הרופאה, בשונה ממה שאחד ממנהלי הפורום אמרו לי בפגישה איתם, אמרה לי כבר בהתחלה (לפני שהחלטתי אם לעשות את הניתוח) כי אלו שבועיים (!!!) מאוד כואבים שאני אהיה בהם המנוחה בבית.
    אכן עדיין כואב מעט (ממש לא כמו בהתחלה) אבל נראה כבר הרבה יותר טוב - אני ממש שמחה לשמוע ממך שהבלונים האלה
    יעלמו - כך תיארתי לעתצמי כי הבלון נוצר היכן שהקשר של התפר היה.
    זה עדיין כואב קצת אחרי חודש? אפשר לקיים יחסים וזה לא כואב?
    ועוד שאלה השתמשת באיזו משחה - אני משתמשת בבפנטן או בטבעקוטן
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

עמית
    21/11/2009

אני לא סבלתי מכאבים בהתחלה רק מעיקצוצים קטנים ולא נעימים... ואחרי שבוע כבר חזרתי לעבודה..
    הכאבים שהיו לי זה רק בשבוע השלישי כאשר התפרים מתחילים ליפול הרגשתי גרד וכאבים שניתן לסבול.. זה כואב מכיוון שזה מותח את העור ומתייבש.. יכול להיות שפחות סבלתי כי חיכיתי לניתוח הזה כבר כמה שנים והייתי מוכנה לגרוע מכל...
    לא השתמשתי בשום משחה פרט לנרות לנרתיק בגלל שנהיה לי פטרייה מהאנטיביוטיקה
    ולגבי יחסי מין אני בתולה אבל נראה לי שאחרי חודש עדיין לא מומלץ ועדיף לך להיפגש לפני עם הרופאה שלך ושהיא תבדוק ותמליץ לך מה כדאי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעמית - אנטיביוטיקה אחרי הניתוח?

דנה
    22/11/2009

נתנו לך אנטיביוטיקה אחרי הניתוח? למה? אני לא קיבלתי אנטיביוטיקה רק כדורים נגד כאבים - לי אין תחושה של גרד והכאבים שלי די נוראיים במיוחד בגלל שהאיזור נדבק לתחתון וההפרדה כואבת - אבל הרופאה שלי אמרה לי מראש שזה הולך ממש לכאוב בשבועיים שאחרי הניתוח - היא אפילו אמרה שזה ממש ממש כואב שבועיים! (היא לא רופאה פרטית). טוב אני מניחה שההחלמה שונה מאחת לשניה קשור גם למבנה הפזיולוגי - אפשר לשאול בת כמה את? אני בת 24 - וחשבתי שכאילו רצתי מהר מדיי לעשות את הניתוח למרות שאחותי הקטנה (16) גם מתה לעשות אותו כבר היא ממש סובלת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

עמית
    22/11/2009

אני עשיתי אצל רופא באופן פרטי..
    אני בת 22 .. ולקחתי אנטיביווטיקה כדי למנוע זיהומים..
    שקמתי מהניתוח ממש כאב לי ואז הזריקו לי זריקה נגד כאבים יכול להיות שזה השפיע בימים הראשונים שממש כאב. ואח"כ היה לי כאבים שניתן היה לסבול.. . עד היום המקום רגיש ואני ממש נזהרת ..
    אני חושבת שתלכי לרופא שלך לבדוק כי אם עדיין ממש כואב לך יכולך להיות שיש לך זיהום.. (אני לא רוצה להלחיץ אותך פשוט עדיף לך ללכת לרופא שלך לבדוק את זה)..
    את לא אמורה להרגיש עכשיו גירודים רק שהתפרים מתחילים ליפול...
    היית בביקורת אצל הרופאה אחרי הניתוח? כמה זמן עבר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעמית

דנה
    01/12/2009

האמת שעברו כבר למעלה משבועיים - הגירודים הנוראיים תקפו אותי לפני יומיים - המקום כבר לא כואב ונראה מעולה! אני ממש מאושרת אני לא יודעת מתי אפשר לחזור לקיים יחסים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    20/11/2009

אני בדרך כלל ממליץ על הרטבות אחרי ניתוח כזה אני ל יודע מה ממליץ הרופא שלך אחרי 5 ימים כאלונ כאבים אני מציע שתיפני לרופא שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת חשובה

דנה
    21/11/2009

הרופאה שלי אמרה לי כבר לפני הניתוח שאלו שבועיים שבהם עתיד להיות כואב למדיי ורשמה לי על ההתחלה שבועיים של ימי מחלה. הבנתי שזה ממש נורמאלי -
    שאלה נוספת - אני משתמשת בבפנטן לצורך חיטוי וריפוי - האם זה בסדר? האם עדיף להשתמש בטבע קוטן?

ודבר נוסף האם עדיף ללבוש תחתונים בזמן הזה או לא
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לפרופ הלפרין ראובית

מירה
    30/11/2009

דנה! אני חייבת את עזרתך את יכולה בבקשה לומר לי איך היא? האם היא מבצעת הניתוח בעצמה? האם קיבלת עליה המלצות? האם הניתוח הצליח ואת רואה תוצאות טובות? אני ממש אשמח אם תעני לי!! איך הניתוח מתבצע בהרדמה כללית? האם קיבלת החזר מקופת החוללים - מכבי? כי הבנית שיש לה הסדר איתם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דנה

מירי
    09/12/2009

בבקשה תפרטי על הרופאה שלך כי בנושא הזה הרופאים לרוב שקרנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופאים לא ישרים

ד"ר עמוס שפירא
    15/12/2009

צר לי מאד אולם אני מסכים איתך יש הרבה מאד רופאים לא ישרים שרק בצע כסף מעניין אותם מכיר אני מציע לכן ליבדוק היטב מי באמת מנתח אותכן ולא מי חתום על הניירת כי יש הרבה מאד שקרנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

נור
    15/12/2009

אני עברתי ניתוח לפני כשבועיים בערך, ההחלמה שלי בניגוד למצופה היתה מדהימה, יש עדיין קצת תפרים אבל לא כאב לי בכלל כמעט. בימים הראשונים שטפתי עם פולידין, בכל פעם שעשיתי פיפי שטפתי במים והשתמשתי במשחת אפלומיצין לטיפול ובמשחת עזרקאין ג'ל לכאבים. את יכולה גם להשתמש במשחת רסקיו, להקפיא קונדומים מלאים במים ולהניח על התחתונים אבל הכי חשוב לשטוף כמה שיותר. אני דולה ומנסיון זה הכי עזר לנשים אחרי חתך באזור החיץ. לדעתי הבועות האלו תקינות אל תשכחי שהכל עדיין בטראומה.
    בהצלחה. אגב היה לך גם עור מעל הדגדגן? תפרו או מתחו לך את זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    15/12/2009

בימים הראשונים לאחר הניתוח עדיף לא להישתמש במישחות עדיף רק הרטבות עם מלח אנגלי אל תישתמשי עם פולידין זה מייבש את האזור ,אם את רוצה את מוזמנת לפגישת יעוץ ואז נדבר על כל האופציות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול אחרי ניתוח

ד"ר עמוס שפירא
    15/12/2009

מיד אחרי הניתוח לא טוב להישתמש במישחות רק בהרטבות עם מלח אנגלי אני לא מישתמש במישחת הרדמה מקומית כי זה עוצר את ההחלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו