מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בנות זהירותליטל21/11/2009
אני כותבת בפורום הזה מיספר פעמים ,לצערי הרב עברתי 3 ניתוחים ,2 ניתוחים שניכשלו וניתוח שיקום אחד שברוך השם החזיר לי את החיוך ,בעצת הפורום פניתי לעורך דין ושם היתברר לי שמי שניתח אותי זה לא אותו הרופא שדיבר איתי והיסביר לי ולקח את הכסף ,ניתח אותי רופא אחר שהוא לוקח כי הוא לא יכול לנתח ,לכן בנות זהירות רבה בבחיר המנתח שלכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פלסטיקה וגינלית
ד"ר עמוס שפירא21/11/2009לכל המטופלות שלי אני מודיע חגיגית ומאפשר בדיקה בבית החולים שבו אני עובד רק אני מחזיק בסכין המנתח ואףרופאאחר לא נוגע באישה ,אני מקווה שמה שמספרת ליטל הוא אירוע חריג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליטל יקירה ליבי עלייך חזקי ואמצי
דנה21/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח קיצור שפתיים
יעל30/11/2009בנות ואני רוצה גם להוסיף ולא חגיגית כי אם גם עצוב קצת
אני למעלה מגיל 50 ועברתי ניתוח קיצור שפתיים והצרת שפתיים והמצב אצלי טרם
השתפר סופית במיוחד בהצרת השפתיים אז כך שגם לזה צריכים לשים לב מאוד מאודדד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לליטל
ליאת23/11/2009אפשר לשאול אצל מי עברת את הניתוח השלישי שהצליח?
גם אני עברתי שני ניתוחים לא מוצלחים ואין לי מושג למי לפנות עכשיו!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת עזרה
לאחר ניתוח25/11/2009היי,
רציתי לדעת לאיזה עו"ד פנית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
מירי09/12/2009כן נשמח אם תפרטי יותר כי גם אני עברתי שני ניתוחים שיצאו לא משהו ולא מצדיק את העלות של הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליטל צרי עימי קשר
סיוון15/12/2009גם אני חוויתי אירוע דומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זהירות
ד"ר עמוס שפירא15/12/2009אני יודע על רופאים חולים שאסור להם לנתח אולם הם מנתחים עם רופאים אחרים לא מוסמכים לכן תיזהרו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?