שלום עזרה....

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• שלום עזרה....
    נופר
    28/11/2009

רציתי לדעת עם אני בתולה אז פתחתי את השפתיים הקטנות וראיתי את פתח הנרתיק ומסביבו עור ורוד שעם אני מותחת את הנריתיק אז העור הורוד מתחת עם הנריק מהר מאוד ולכן הפתח גדול במתיחה. העם אני בתולה? יש לי חתך קטן בעור הורוד אבל רופאת נשים אמרה לי שלא נקרע כלום והכל בסדר...מאז שהיא בדקה אותי לא החדרתי כלום תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום עזרה....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרום בתולין

ד"ר עמוס שפירא
    28/11/2009

לפי ההסבר שלך את בתולה ,אולם לא בתוח שביזמן יחסי המין ירד לך דם כי את אומרת שהחור גדול מאד במתיחה ,לכן אם את רוצה שזה ידמם בואי לתפירה ליפני החתונה או תפירה לתמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אבל....

נופר
    28/11/2009

אולי זה נראה לי גדול במתיחה אבל אמרו לי שזה ככה הנרתיק גמיש ובזמן מתיחה הקרום נימתח ולכן רואים הכל בפנים אני רואה צואר הרחם ככה אבל אולי זה נידמה לי שהפתח יחסית גדול כי שאני באה לשים למשל טמפון אז אני לא מצליחה להכניס לא שזה כואב פשוט הטמפון נורמל שאני באה לשים בנרתיק אז הוא עומד הטמפון על הקרום בתולין שלי על העור הורוד מכסה את העור הורוד והפתח נראה פיצי לעומת הטמפון בגלל זה אני לא מבינה...אבל אני לא דתיה או משהו דברתי עם ההורים שלי הם חושבים שאני יותר מידי שמרנית אז שאלה עם נגיד אצל חלונית לא יורד דם זה לא מהווה בעיה אצל חילונים נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרום בתולין

ד"ר עמוס שפירא
    28/11/2009

אם תימרחי את הטמפון עם מעט שמן תינוקות תיראי איך הוא חודר בקלות רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו