מנתח פלסטיקה וגינלית

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• מנתח פלסטיקה וגינלית
    נור
    15/12/2009

בנות, אני חושבת שחשוב מאוד לעשות את הניתוח הספציפי בנושא זה אשר יעשה אתכן מאושרות.
    אני עשיתי את הניתוח לפני שבועיים וחצי ואני מבטיחה לכן שאם לא הייתי פזיזה או לפחות רואה את הפורום הזה קודם ומגיעה לדר' שפירא הייתי הרבה יותר מאושרת ברגע זה. קראתי בפורום כבר כמה שעות ואני פשוט נפעמת מהרצון שלו לעזור( והאינטואיציות שלי לא מטעות אותי לעולם). לדעתי הניתוח שעשיתי לא הצליח, עדיין לא פניתי לרופא שניתח אותי ואני לא יודעת מה תהייה תגובתו אבל אני יודעת שאצל דר' שפירא הייתי מרגישה נוח יותר לפנות במצב זה.
    דר' עמוס שפירא ישר כוח לך. אני בטוחה שאתה יודע אבל אציין זאת מנקודת מבט שלי- אתה עושה עבודת קודש ומבחינתי זו שליחות עילאית.
    אישה שמתביישת שנים......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנתח פלסטיקה וגינלית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אל דאגה

ד"ר עמוס שפירא
    15/12/2009

אני מסמיק ליקרא את שכתבת אבל באמת שאני רואה בעבודתי שליחות הרבה מאד נשים בנות סוחבות על גבן את הבושה ביגלל מראה לא יפה של הפות ,ואני מבטיח לך שאני עושה עבודה יפה ובנאמנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו