שאלה

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• שאלה
    צ.
    16/12/2009

האם ד"ר חיים קפלן שמבצע ניתוחים לשינוי מין מבצע גם ניתוח לקיצור שפתיים פנימיות?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    16/12/2009

ניתוחים של השפתיים מבצעים רק גניקולוגים שעברו הישתלמות ,אני עברתי הישתלמות כזו גם בצרפת וגם בארצות הברית אני בטוח שדר קפלן לא לא עושה ניתוחים כאלו 0523670383

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת לד"ר שפירא

צ.
    17/12/2009

ענית לאחת הבנות בפורום שעלולים להיות סיבוכים כגון: כאבים ביחסים, הפרשות וכו'.
    אני רוצה לשאול מדוע הניתוח אמור להשפיע על ההפרשות אם הוא ניתוח חיצוני ואין נגיעה בנרתיק עצמו? האם זהו מצב בלתי הפיך הכוונה שההפרשות שהזכרת ימשכו לנצח או שזהו מצב זמני?
    ומה לגבי כאבים ביחסים? יש אפשרות שלאחר ניתוח יהיה בלתי אפשרי לקיים יחסים?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    17/12/2009

לפי חוק זכויות החולה חייב המנתח ליידע את המנותחת על כל הסיבוכים האפשריים ואכן אלו סיבוכים שיכולים להיות אם לא מנתחים נכון אבל הם ניתנים לפיתרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר שפירא - רק עוד נקודה אחת להבהיר

צ.
    18/12/2009

לא ענית לי לגבי ההפרשות. מה הקשר בין הניתוח שהוא חיצוני לבין הפרשות? אני כבר ממש לא רגועה לעבור את הניתוח כי אם הניתוח משפיע על ההפרשות אז אולי הוא גם משפיע על הפוריות???
    אני יכולה להבין איך ניתוח להצרת הנרתיק לדוגמא יכול להשפיע על ההפרשות אבל אני לא מבינה איך ניתוח שפתיים אמור להשפיע על ההפרשות! אני חייבת לציין שזו עובדה מדאיגה.

אשמח אם תענה לי בכנות כי אני רוצה ללדת בעתיד וזה נשמע מדאיג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח וגינאלי

ד"ר עמוס שפירא
    19/12/2009

אין קשר בין הפרשות נרתיקיות לבין פריון הניתוח לא פוגע בסיכוי ללדת ילדים ולכן אין קשר ,רופא שלא יודע לנתח ויש כאלו חפרים יכולים ליפגוע בבלוטת הברטולין אבל אצל אלו שיודעים לנתח זה לא קורה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי צ

ד''ר שמואל לוין
    20/12/2009

את יכולה להגיע אלינו למרפאה ליעוץ אצל רופא מומחה ותקבלי את כל המידע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו