מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ניתוח לפתיחת קרום הבתוליןחסוי26/12/2009
לאחר בדיקה אצל רןפת נשים הסתבר שאני צריכה את הניתוח הנ"ל.
תוכלו אולי לתת מידע לגבי הניתוח?
האם לאחר הניתוח הקרום יישאר או שמוציאים אותו?
האם יהיה דימום?
האם יש הוראות מיוחדות לפני? -לצום? לשתות הרבה?
כמה זמןלוקח הניתוח?
אשמח לדעת מכיון שהניתוח יהיה בקרוב..
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתיחת קרום הבתולין
לינא05/03/2014אחרי ניתוח פתיחת קרום הבתולין יש כאב?ומה סוג הכאב?אני אשמח לקבל תשובה תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פתיחת קרום הבתולין - תגובה
ד"ר עמוס שפירא05/03/2014בניתוח לפתיחת קרום בתולין יש כאב ברמה של אופתלגין יש חתך קטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסוי
ד''ר שמואל לוין27/12/2009
הניתוח הוא פשוט מאוד. מבצעים חתך או שניים בקרום כך שהקרום נשאר כמו לאחר חדירה רגילה.
הניתוח הוא קצר מאוד, ולאחר כשעה תוכלי להשתחרר הביתה ולתפקד כרגיל.
מבחינת הדימום תיתכן הפרשה דמית במשך יום יומיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, עוד שאלה:
חסוי29/12/2009ביום ראשון עברתי את הניתוח ועד היום עוד יש לי דימום.
האם זה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דימום
ד"ר עמוס שפירא29/12/2009כן זה בהחלט נורמלי דמם קל בילבד אם זה מעבר לזה פני מיד לבית חולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פלסטיקה וגינלית
ד"ר עמוס שפירא27/12/2009קרום הבתולין ניפגע קלות בניתוח רק מרחיבים את הפתח שלו לאחר הניתוח יופיע דמם קל יש להיתיחס לניתוח כמו ניתוח רגיל 6 שעות צום ,הניתוח לוקח 10 עד 20 דקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעברתי את הניתוח הזה
חסוי08/01/2010חשוב לציין לבבנות נוספות שהניתוח לא כול כך פשוט
שלי אישית כלל תפרים ולקח לי שבועים החלמה
אי יכולת לשבת בצורה נכונה
אי יכולת להתפנות בקלות.
אבל גם את זה עוברים.
אני אישית עברתי אותו בבית חולים מאיר ועברתי טיפול מעולה!
יש לחכות כמעט חודש וחצי עד קיום יחסי מין.
והדימום נפסק לאחר יומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?