ניתוח להקטנת השפתיים הפנימיות

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• ניתוח להקטנת השפתיים הפנימיות
    שירן
    05/01/2010

היי לכולם.אני בת 22.כבר שנה שאני נורא רוצה לעבור את הניתוח להקטנת השפתיים הפנימיות.הייתי אצל רופא אחד במכון מוכר ואני עדיין מהססת..זה דבר שמאוד מפריע לי וגורם לי לחוסר בטחון.הדבר שעוצר בעדי זה בגדול הנושא של ההרדמה-אני לא מוכנה לעבור הרדמה מלאה,אלא אך ורק מקומית.ודבר נוסף אני מפחדת מחוסר ההצלחה של הניתוח ולפי מה שאני רואה ונתקלת פה בפורומים ישנן הרבה בנות שלא מרוצות מהתוצאה.אשמח לשמוע תגובות..אני כבר מחכה ליום שאני אהיה אחרי הניתוח מאושרת!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שירן

ד''ר שמואל לוין
    05/01/2010

לבטחונך האישי אנחנו רשת מרפאות פרופורציה ממליצים לך לגשת לאבחון רופא ממוחה,
    אנחנו נשמח לתאם לך תור במרפאתינו.
    הניתוח יכול להתבצע בהרדמה מקומית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    05/01/2010

את מוזמנת לפגישת יעוץ אחד לאחד עם רופא בעל מוניטין עם הרבה מאד ניתוחים ,אני גם אתן לך להיפגש עם בנות שעברו ניתוח אצלנו ,בקשר להרדמה את תיפגשי עם המרדים וביחד תחליטו על סוג ההרדמה אז בואי לפגישה ותצאי מעודדת 0523670383

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

שירן
    16/01/2010

אני בהחלט לא מסכימה לניתוח בהרדמה כללית לכן אם אפשר מראש להגיד לי האם יש סיכוי שזה יקרה בכל סוג אחר של הרדמה העיקר שאני אהיה ערה אז אני כן אקבע פגישת ייעוץ..אם לא אז אין כל טעם חבל על זמני ובטח שגם על זמנכם..אני לא רוצה ללכת סחור סחור אם יש סיכוי לעשות זאת בהרדמה מקומית/אפידורלית מבחינתי אני מגיעה וקובעת תור לניתווח אני ממש רוצה לעשות את זה ולהתפטר מהנושא שמציק לי המון זמן..תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    16/01/2010

אין בעיה לעשות את הניתוח בהרדמה מקומית או באפידורל ,לדעתי עדיף באפידורל וזה אני עושה באסותא אז בואי ליעוץ 0523670383

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו