מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ניתוח להקטנת השפתיים הפנימיותשירן05/01/2010
היי לכולם.אני בת 22.כבר שנה שאני נורא רוצה לעבור את הניתוח להקטנת השפתיים הפנימיות.הייתי אצל רופא אחד במכון מוכר ואני עדיין מהססת..זה דבר שמאוד מפריע לי וגורם לי לחוסר בטחון.הדבר שעוצר בעדי זה בגדול הנושא של ההרדמה-אני לא מוכנה לעבור הרדמה מלאה,אלא אך ורק מקומית.ודבר נוסף אני מפחדת מחוסר ההצלחה של הניתוח ולפי מה שאני רואה ונתקלת פה בפורומים ישנן הרבה בנות שלא מרוצות מהתוצאה.אשמח לשמוע תגובות..אני כבר מחכה ליום שאני אהיה אחרי הניתוח מאושרת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שירן
ד''ר שמואל לוין05/01/2010לבטחונך האישי אנחנו רשת מרפאות פרופורציה ממליצים לך לגשת לאבחון רופא ממוחה,
אנחנו נשמח לתאם לך תור במרפאתינו.
הניתוח יכול להתבצע בהרדמה מקומית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פלסטיקה וגינלית
ד"ר עמוס שפירא05/01/2010את מוזמנת לפגישת יעוץ אחד לאחד עם רופא בעל מוניטין עם הרבה מאד ניתוחים ,אני גם אתן לך להיפגש עם בנות שעברו ניתוח אצלנו ,בקשר להרדמה את תיפגשי עם המרדים וביחד תחליטו על סוג ההרדמה אז בואי לפגישה ותצאי מעודדת 0523670383
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
שירן16/01/2010אני בהחלט לא מסכימה לניתוח בהרדמה כללית לכן אם אפשר מראש להגיד לי האם יש סיכוי שזה יקרה בכל סוג אחר של הרדמה העיקר שאני אהיה ערה אז אני כן אקבע פגישת ייעוץ..אם לא אז אין כל טעם חבל על זמני ובטח שגם על זמנכם..אני לא רוצה ללכת סחור סחור אם יש סיכוי לעשות זאת בהרדמה מקומית/אפידורלית מבחינתי אני מגיעה וקובעת תור לניתווח אני ממש רוצה לעשות את זה ולהתפטר מהנושא שמציק לי המון זמן..תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פלסטיקה וגינלית
ד"ר עמוס שפירא16/01/2010אין בעיה לעשות את הניתוח בהרדמה מקומית או באפידורל ,לדעתי עדיף באפידורל וזה אני עושה באסותא אז בואי ליעוץ 0523670383
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?