ניתוח

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• ניתוח
    נערה
    31/01/2010

שלום... השפתיים שלי יחסית רפויות, וגם יש אחת יותר גדולה מהשנייה... אני מעונינת לעשות ניתוח.
    השאלה שלי היא- האם הגיל שלי צעיר מידי וכדי לחכות (אני בת עוד מעט 17), כמה זמן צריך להחלמה מהניתוח, וכמה בערך יעלה ניתוח כזה?. בגלל שאני דיי ביישנית לא הורדתי שערות באזור, האם צריכים להוריד שיערות לפני?

-בתודה רבה-

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    31/01/2010

ניתוח פלסטי בא לתקן דבר שמימנו את סובלת ,יתכן מאד שמבוגרים לא יבינו לליבך ולכן את חייבת להגיע לפגישה עם אחד ההורים אין אפשרות לנתח ליפני גיל 18 ללא חתימת הורים ,ליפני הניתוח את חייבת לגלח את המקום ,ההחלמה מהניתוח בערך 3 שבועות אולם אחרי מיספר ימים את יכולה לחזור ללימודים אני חייב לציין בפניך כי במהלך חופשת חנוכה ניתחתי ילדות בגילך ועכשיו בפורים גם כן ,לגבי המחיר זה נדבר במירפאה תלוי בגודל וביזמן ניתוח 0523670383

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום נערה

ד''ר שמואל לוין
    01/02/2010

אפשר לתקן את מה שמפריע לך.
    את יכולה לעשות את הניתוח בגיל הזה רק את חייבת ליווי של הורה.
    ההחלמה בערך 3 שבועות.
    ושיער תצטרכי להוריד.
    לגבי המחיר זה משתנה לגבי כל מטופלת , את צריכה להגיע לפגישת יעוץ ותקבלי את כל המידע הרלונטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו