מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עיצובלינה12/02/2010
שלום
לפני שנתיים עברתי ניתוח להקטנת שפתיים פנימיות.
לא שאני לא מרוצה מהניתוח פשוט כנראה שרק ההקטנה לא הייתה מספיקה
ואני עדיין לא מרוצה מהגוף שלי.
מה שמטריד אותי זה הדגדגן שבולט מחוץ לשפתיים החיצוניות.
במיוחד בזמן גירוי כל האזור מתנפח. זה גם לא נעים פיזית, גם לא אסטתי לדעתי וגם בזמן קיום יחסים לעתים קרובות נגרמת שפשפת באזור.
האם יש ניתוח שיכול לתקן את המצב בצורה משמעותית?
עד כדי כך שמבחינתי אני מוכנה לוותר על הדגדגן (בכל מקרה זה לא הנקודה שגורמת לי סיפוק מיני) רק כדי שהשפתיים החיצוניות יהיו צמודות ללא שום איבר שבולט מתוכן.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דגדגן
ד"ר עמוס שפירא13/02/2010אין ניתוח שמוריד את הדגדגן ,את צרכה לדעת כי אורכו של הדגדגן הוא 8 סמ ורק את קצה שלו את רואה ומרגישה ניתן להקטין את האזור על ידי כריתה של העור מיסביב בואי לפגישה ונדבר 0523670383
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
לינה13/02/2010השאלה עד כמה משמעותי יהיה השיפור והאם יש מצב שאתה מקבל איפה שהוא באזור הצפון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דגדגן
ד"ר עמוס שפירא13/02/2010השיפור מאד משמעותי אני מקבל נשים בתל אביב ומנתח בתח אביב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
לינה13/02/2010השאלה עד כמה משמעותי יהיה השיפור והאם יש מצב שאתה מקבל איפה שהוא באזור הצפון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לינה
ד''ר שמואל לוין15/02/2010אלוהים ברא את האישה עם דגדגן שיבלוט כדי שיוכל להתגרות.
יתכן ואצלך הדגדגן בולט מידי. אפשר במידה מסויימת להפחית את בליטתו אולם לשם כך יש ראשית לבדוק להתרשם ואז להחליט.
את מוזמנת לפגישה עם רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
לינה15/02/2010כרגע אני לוקחת רואקוטן והבנתי שלא רצוי לעבור ניתוחים עד 3-4 חודשים לאחר הטיפול. אז אין לי כרגע מה למהר. האם אתה מקבל נשים באזור הצפון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לינה
ד''ר שמואל לוין18/02/2010אני מקבל בתל אביב ובבת ים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכריתת הדגדגן
תמי28/03/2011שלום
ברצוני לעשות כריתת הדגדגן או כול ניתח אחר כדי לא יוכל להנות בקיום יחסי מין
איזה ניתוחים יש?
כמה עולה ?
ומי יכול לעשות אתזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כריתת הדגדגן - תגובה
ד"ר עמוס שפירא28/03/2011אין בארץ מקום שעושים ניתוח כזה אולי אצל מירפאות בבאר שבע ,אני לא עושה ניתוחים כאלו וגם לא מכיר מישהוא שעושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכריתת הדגדגן - תגובה
ד''ר שמואל לוין29/03/2011תמי!
אני מסכים הפעם עם כותב התגובה.
דומני כי בכל -זאת כדאי שתגיעי למרפאה לשם התייעצות וחוות דעת נוספת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?