מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שומן שהצטבראור13/02/2010
בשני צידי אבר המין שלי החיצוניים שמתחת לבטן, הצטבר מעט שומן,
הריני לציין שאני בחורה רזה, וזה לא נראה אסתטי בכלל, איך ניתן להסיר את השומן,
שמעתי על זריקת ליפוליזיס המסת שומן. האם זה יכול לעזור לי, והאם זה לא מסוכן
לאברי הרבייה שלי, עליי לציין שאני רווקה ועדיין לא ילדתי, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאיבת שומן
ד"ר עמוס שפירא13/02/2010אם תיכנסי לאתר שלי שניקרא ליפות תיקראי על הניתוח של שאיבת שומן אני עושה ניתוחים כאלו ואין כל סיכוי לפגיעה בסיכויי הרביה שלך בואי ליעוץ 0523670383
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שאיבת שומן
אור14/02/2010שלום,
האם ניתן לעשות את הניתוח בהרדמה מקומית, מה משך ההחלמה, והאם אחר הניתוח העור נשאר מתוח? והאם נותרת צלקת? והאם האלטרנטיבה היחידה היא ניתוח? זריקה להמסת שומן לא תעזור?
תודה על הסבלנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבודי טייפ
שרון17/02/2010שלום אור,
קיימת אלטרנטיבה.. תוכלי לעשות המסת שומן בטכנולוגיית בודי טייפ.
התוצאות אחרי בודי טייפ : העור נשאר מתוח יותר, תוצאה אחידה יותר, הצלקת שנשארת ממש קטנה, כי הפולשנות היא מינימלית.
בודי טייפ מבוצע בדר"כ בהרדמה מלאה, אבל בחלקים קטנים בגוף, ובהתאם לכמות השומן המומס, אפשרי לבצע גם בהרדמה מקומית.
בהצלחה
צוות פרופורציה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהbody-tite
שרון17/02/2010חלה שגיאת כתיב, הטיפול החדשני הנ"ל נקרא: בודי טייט
Body-Tite המסת שומן בגלי רדיו. ויתרונו טמון לא רק ביעילותו בסילוק תאי השומן, אלא גם ביכולתו למצק את העור, להדק עור רפוי ואף לסייע בטשטוש צילוליט.
בברכה,
צוות פרופורציה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אור
ד''ר שמואל לוין15/02/2010קשה ליעץ על טיפול דרך התיאור שנתת.
בכל אופן קיימת שיטה של שאיבת שומן אולם אלינו לבדוק לפני שממליצים לך.
ליפוליזיס מהווה שם נרדף לשאיבת שומן.
כפי שתיארת אין סכנה לפגיעה במערכת הרבייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמסת שומן
אור15/02/2010האם אתם משתמשים בזריקות ליפוליזיס למטרה ספיציפית זו, אם כן אשמח לבוא לייעוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?