מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קריעת קרום הביתוליםכרמית08/03/2010
שלום:
התחתנתי לפני שנה ולא קיימתי לפני כן יחסי מין , במהל שנת נישאיי ניסיתי לקיים יחסים ולא הצלחתי כיוון שכולי מתמלאת חרדות, מעין סטרס, כולי רועדת וסוגרת את רגליי, באיזשהי מאחת הפעמים הצחנו אני ובעלי להחדיר מעט ולא הצלחתי עוד , ולפני דעתי זה לא מהכאב אלא מפחד, כאילו אני מצפה לאישהו כאב בלתי ניסבל, ואז בעלי עשה תנועה כלשהי והרגשתי כאב קטן ויצא לי הרבה דם, הנחתי שנקרע לי קרום הביתולים, ומאז לא ניסיתי, שוב בגלל הפחד, כיוון שאני מתחילה להתכווץ עוד לפני חדירה ולא בגלל כאב כלשהו, חשוב לומר כי אותה הפעם שניסינו הרגשתי איזשהו לחץ אך לא כאב בלתי ניסבל. לפני כמה ימים החלטתי לעזור לעצמי כיוון שאני לא רוצה להיפרד מבעלי, ולא רוצה שהוא יתיאש ממני והלכתי לרופאת נשים , הסברתי לה את המצב והיא אמרה שהיא רוצה לבדוק אותי כולי התמלאתי שוב בפחד ורעדתי, כול רגע זזתי והיא הסבירה לי שהיא לא מכניסה לי שום כלי אלא קודם בודקת עם האצבע , לאחר בדיקה מתישה היא הצליחה להכניס אצבע, הרגשתי תחושה מוזרה , לחץ אך לא כאב נוראי אלא רעד בגוף,ואמרה לי שהקרום שלי קיים והוא לא נקרע הייתי בשוק היא אמרה שהפתרון לכך הוא ניתוחון קטן שבוא קורעים את קרום הביתולים , עם הרדמה מקומית שלא מרגישים כלום אולי צביטה קטנה ואז בפעם שאחרי הניתוח כאשר אנסה לקיים יחסים אני כבר לא אפחד כי לא יכאב לי ואז לא אצפה לשום פחד, כשבעלי שמע זאת הוא לא אהב את זה ואת האמת גם אני לא, לדעתי הבעיה היא בראש, ומי מבטיח לי שאחרי ניתוח שכזה לא יהיו לי תופעות לוואי או אישזהם סיבוכים כיוון שאני מאוד עדינה, אני מאוד רוצה שתעזור לי כיוון שאני מיואשת כבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ווגיניסמוס
ד"ר עמוס שפירא09/03/2010לפי מה שאת מספרת את סובלת מווגיניזמוס ץזו היא תופעה שיש לטפל בא על ידי סקסולוג ולא ניתוח ץאת לבד פתרת את הבעיה פני ליעוץ סקסולוגי אני ממליץ לך על דר ליאורה אברמוב מבית חולים ליס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?