מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

דחוווף
חסוייה24/02/2011לד''ר עמוס יש לי שאלה: שמתי טבעת לפני כשנה הייתי צריכה ללכת לבדיקה שיגרתית אבל ת'אמת לא מתאפשר לי ללכת כי אני לא רוצה שיראו אותי כיום אני מאורסת וארוסי יודע שאני עם טבעת והוא רוצה שאני אוציא אותה עכשיו
השאלה שלי האם יש אפשרות יהיה לי דלקת בגלל שלא הלכתי לבדיקה?...(כי אני לא מרגישה בכלל בנוח וכמעט רוב הזמן הזה יש לי פה ושם דימומים ) והשאלה השנייה שלי היא אם אני מוציאה יש מצב אם חס וחלילה יש בעייה (מבחינה דלקתית) שזה יעבור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת
דר שפירא28/02/2011יש מחזיקים את הטבעת שנים רבות אין לך מה לידאוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח לשיקום קרום הבתוליןלאה16/03/2010
היי אני חייה במגזר שחובה להישאר בתולה עד החתונה , יש מצב שאתחתן עוד שנתיים או שלוש אני מעוניינת בניתוח שיחזור של קרום הבתולין עכשיו אבל . האם ניתן מעכשיו ? זה יחזיק מעמד להרבה שנים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרום בתולין
ד"ר עמוס שפירא16/03/2010כן יש שיטת ניתוח שאני עושה בהרדמה כללית אני מחזיר את המצב לקדמותו כמו ליפני שקיימת יחסים ,צרי קשר 0523670383
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרום בתולין - תגובה
ד''ר שמואל לוין27/02/2011שלום!
לדעתי ככל שעובר יותר זמן מאז ביצוע תיקון קרום הבתולים, כך הצלקת תהיה חזקה יותר ותחזיק מעמד שנים רבות
חלק גדול מהצלחת הניתוח תלוי במדת המומחיות של המבצע!!!
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לאה
ד''ר שמואל לוין17/03/2010אין שום ביעה לעשות את הניתוח עכשיו.
הקרום ישאר עד החתונה אין לך סיבה לדאגה .
את מוזמנת לפגישת יעוץ חינם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסו בבקשה
לאה23/03/2010אני מהצפון ומפחדת פחד מוות שמישהו מכיר אותי או מהעידה שלי יראה אותי אצלכם במרפאה כאילו יש מצב שזה יקרה ? איפה אתם נמצאים בדיוק ? מי יהיה במרפאה בזמן שאני עושה את הניתוח והאם השירות דיסקרטי לחלוטין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ניתוח
ד"ר עמוס שפירא23/03/2010את מגיע מהצפון ברכבת יורדת באוניברסיטה מונית 5 דקות עד למירפאה ושם את ניכנסת בדלת צדדיתאם את רוצה ,הניתוח בהרדמה כללית אם את ערביה אין בבית חולים עובדים ערבים גם לא בניקיון ,ניתוח ואחרי שעתיים את בחזרה ברכבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאה
לאה23/03/2010אני דרוזית , יש דרוזים שעובדים שם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה!!
לאה23/03/2010איזה מירפאה זאת ? זה בית חולים פרטי או מה ? ומה השם של המירפאה? והאם יש לכם אתר באינטרנט ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרום בתולין
ד"ר עמוס שפירא23/03/2010אין אף דרוזי שעובד שם
קרום בתולין
ד"ר עמוס שפירא23/03/2010למירפאה קוראים נארא זה בית חולים פרטי ויש להם אתר באינטרנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לאה
ד''ר שמואל לוין25/03/2010ליעוץ את מגיע לפרופורציה יש פה כמה רופאים שמקבלים כך שאין אפשרות לדעת למי את מגיע
חוץ מזה הכל מאוד דיסקרטי.
הניתוח נעשה בבית חולים מרב בבת ים שאין שם דרוזים ויש להם אתר אינטרנט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע נוסף
לאה04/04/2010מי המנתח במרפאת פרופורציה ? אני רוצה ניתוח שיחזיק עד שנתיים או יותר האם יש דבר כזה והאם הניתוח בפרופרציה יחזיק מעמד ? בבקשה מכם ד"ר עמוס וד"ר שמואל אל תסתכלו מבחינה כספית תמליצו לי אצל מי יותר כדאי משניכם סליחה שאני קצת חוצפנית אבל כל הדבר הזה מאוד חשוב לי ואני לא רוצה להתפשר והסכום לא מעניין אותי העיקר שהניתוח יחזיק מעמד יותר משנתיים בבקשה תעזרו לי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה קטנה
לאה04/04/2010אני חייבת למסור לכם את כל הפרטים האישיים שלי (השם וכו'..)? אני לא מעוניינת שתדעו עליי כלום זה אפשרי נכון ?
קרום בתולין
ד"ר עמוס שפירא04/04/2010ממש ממש לא זה בית חולים רציני את חייבת לתת את הפרטים המדויקים בתעודת הזהות שלך זה לא מישחק ילדים זה ניתוח בהרדמה כללית
קרום בתולין
ד"ר עמוס שפירא04/04/2010דר שפירא ודר לוין לא עובדים ביחד ,אני דר שפירא מנתח בבית חולים נארא זה בית חולים מפואר מאד משוכלל יש לי נ יסיון רב בניתוחים מהסוג הזה היחס שאת מקבלת הוא אישי 24 שעות ביממה את יכולה להיתקשר אני ממליץ לך לבוא אלי ולהיתרשם ,לגבי דר לוין תחליטי בעצמך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד"ר שפירא
לאה04/04/2010הניתוח אצלך מחזיק מעמד לשנתיים ? והאם השירות דיסקרטי לחלוטין ? אתם תרשמו לי בפנקס הרפואי שעברתי ניתוח תפירה ?
ואם אפשר אתה יכול להסביר לי איך זה הולך מי יהיה בחדר ניתוח מי יראה אותי המרפאה למי אתם מוסרים את הפרטים שעברתי ניתוח תפירה וכו'...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ניתוח
ד"ר עמוס שפירא04/04/2010הניתוח שאני עושה מחזיק מעמד לכל החיים זה שיחזור של הקרום ,השרות מאד דיסקרטי בחדר ניתוח יש רופא מרדים אחות ואני ,אין שום תיק רפואי כל הנירות נימצאים רק רק רק בבית החולים הפרטי ולא ניתן להגיע לשם לעולם רק אם את תסכימי ,אף אחד לעולם לא ידע שעברת תפירה אני מנתח בחורות מירדן מלונדון מישראל אין לך מימה לחשוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיופי מאוד התרשמתי
לאה04/04/2010זה מה שאני רוצה אני יודעת שאתה לא מסכים לתת עוד פרטים לגבי הסכום ואני יודעת שאם אשאל אותך אתה תגיד לי תתקשרי ותדעי הכל אבל הבעיה שאני מפחדת להיתקשר מהפלאפון או הטלפון כי כמו שאתה יודע היום כל השיחות מוקלטות ואני מפחדת שיעלו עליי .
בקשה אחת קטנה אני רוצה לדעת איפה אני עומדת כדי שאחסוך כסף מעכשיו , הניתוח עולה בסביבות 10,000 ש"ח פלוס או מינוס ??? בבקשה רק תגיד לי אם זה פלוס או מינוס ! אני מוכנה לשלם אין לי בעיה העיקר שהתפר ישאר לכל החיים ואני לא רוצה לחזור אליך לפני החתונה בחודש או פחות כדי שתבדוק אם הכל תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ניתוח
ד"ר עמוס שפירא04/04/2010פחות בהרבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
לאה05/04/2010אני צריכה לחזור אליך לפני החתונה בכמה שבועות כדי שתבדוק אם הכל תקין ?
אני מעדיפה שלא זה אפשרי נכון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זה עולה ניתוח שחזור קרום ביתולי
לולי18/05/2010שלום רוצה לדעת כמה זה עולה ניתוח שיחזור והאם זה מבטיח מצב לקודמתו ולאורך כמה זמן זה מחזיק מעמד?
קרום בתולין
ד"ר עמוס שפירא18/05/2010הניתוח שאני עושה מחזיק מעמד עד לקיום יחסים מלאים ,הניתוח הוא לתמיד בידבר פרטים נוספים צרי קשר עם מזכירתי 0523670383
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?