ניתוח משולב?

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• ניתוח משולב?
    לא חשוב
    18/03/2010

שלום. אני אחרי 4 לידות. רציתי לדעת אם אני עוברת ניתוח צניחת רחם אפשר לשלב אותו אם ניתוח קוסמטי? כמו הצרת נרתיק ? יש לי צלקת של חתך החיץ שמאוד מציקה לי ומעוותת לי את השפתיים הפנימיות ובנוסף , השפתיים החיצוניות נפולות ומרוקנות ובנוסף ,באיזור בין פי הטבעת לנרתיק יש עודף עור , רואים מן פס ארוך לאורך בין פי הטבעת לנרתיק. בקיצור ,כל העסק שם מעוות. האם אפשר לתקן את כל מה שציינתי בניתוח אחד? ואם כן ,המחיר יותר יקר? האם אני צריכה לבקש זאת מהרפא או שזה אוטמטי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח משולב?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום

ד''ר שמואל לוין
    18/03/2010

1 אפשר לבצע צניחת רחם עם פלסטיקה ואגינלי.
    זו המומחיות שלנו יש תוצאות יפות. אולם לפני שנפרט רצוי שתבואי להבדק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח מורכב

ד"ר עמוס שפירא
    19/03/2010

ניתוח כריתת רחם בדרך נרתיקית הוא ניתוח מסובך ולכן לדעתי את צרכה לעשות את זה משולב עם פלסטיקה יש לי רופא שעובד איתי שהוא אורוגניקולוג אז הוא יעשה את הכריתה ואני אעשה את הפלסטיקה ,צרי קשר 0523670383

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו