חבל שנתת לעצמך להגיע למצב הזה

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• חבל שנתת לעצמך להגיע למצב הזה
    ADI
    04/04/2010

אבל אני לא מאשים אותך אלה הבחור הזוול שאין לו טיפת כבוד לאישה הדרוזית האצילה מקווה שתתחתני ותלמדי את ילדיך מהטעות הזאת שיהיה הצלחה בהמשך לחיים שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרום בתולין

ד"ר עמוס שפירא
    05/04/2010

אני ממש לא מסכים איתך לא ברור לי לאיזה עדה אתה שייך אבל ברור לי שזה ממש אבסורד שחתיכת עור שלא בטוח שהיא שלמה מלידה מהווה תעודת יושר לבחורה ליפני החתונה ,אל תישכח אנחנו ב2010 עם כל המדע והטכנולוגיה ולחשוב שיחסים מיתוך אשר גורמים לך ליקרא לבחור זבל זה ממש עצוב ,אני מקווה שגם אתה תצליח להיתגבר על כל מה שלימדו אותך ולהבין לליבן של הבנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנס בבקשה

לאה
    05/04/2010

היי לך אני בחיים לא ארשה לעצמי להגיע למצב כזה אני לא קיימתי יחסים עם אפאחד . אני רכבתי על סוס ונפלתי נפילה מאוד קשה בגלל זה איבדתי את הקרום אין לך מושג כמה שאני בוכה בלילות זה לא באשמתי אבל מה לעשות זה קרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרום בתולין

ד"ר עמוס שפירא
    05/04/2010

אין לך במה להיתנצל את בסדר גמור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו