שאלה ליאת

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• שאלה ליאת
    ליאת
    19/10/2007

שלום ילדתי לפני חמישה חודשים זאת לידה שניה שלי הרגשתי טוב מאד מבחינה הפות אחרי חמישה חודשים הרגשתי מעין טיפה יובש בנרתיק לקחתי מראה והסתכלתי למטה וראיתי שדפנות של הנרתיק ירדו קצת למטה הייתי אצל רופא הנשים שלי והוא אמר שזה בסדר ולא צריכים לעשות כלום אלה עם אני רוצה לתקן רק מבחינת אסטטיקה אני מרגישה שזה יותר פתוח שם אולי בגלל הגולה הקטנה שנמצאת שם או שאין קשר רציתי לשאול אם זה מתקבץ עם הזמן או שהדברים נשארים ככה למה זה קורה בסך הכל לידה שניה איך מתבצע ניתוח להורדת הרירית של הנרתיק שטיפה יצאה רציתי גם לשאול בלידה הזאת גם היו לי קרעים שיטחיים בפות אז איך זה שאחרי הלידה חמישה חודשים הכל היה בסדר ופתאום התחלתי להרגיש אי נוחות אודה לך בתשובה ליאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה ליאת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הודעה של: ליאת

ד''ר שמואל לוין
    28/10/2007

התוצאות של לידות קשות יכולות להתבאט גם כעבור חודשים רבים וגם כעבור שנים. לכן אם הדבר מפריע, אם מסיבה אסתטית או מקיום יחסים, יש לפנות שנית לרופא נשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו