שאלה

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ליאת
    19/10/2007

רציתי לשאול האם קיר מהנרתיק שנופל מלידה זה קשור למילדת בבית החולים כי לי למשל בלידה השניה היתה מילדת שכל הזמן חיטטה לי בפנים המון לעומת הלידה הראשונה שהיתה עם אפידורל ורק כאשר הראש ביצבץ אז היא ביקשה ממני ללחוץ או שזה לא קשור או שזה קורה ככל שיולדים יותר ילדים עד כמה זה שכיח בלידות אם אשה צעירה יולדת 2 או 3 לידות זה גם לה יכול לקרות או שזה אופייני לנשים יותר מבוגרות לי יש שני ילדים את הילד השני ילדתי בגיל 39 הרופא שלי אמר שזה בראש המחשבות על זה אפשר לחיות עם זה וזה לא צריך להפריע הוא אומר אלה עם כן זה מפריע אסטטית זה הכל רציתי גם להוסיף שאחרי הלידה השניה הייתי הרבה פחות עיפה לעומת הלידה הראשונה ניקיתי הרבה את הבית וגם יש עוד ילד צריך לתפקד זה לא אותו דבר כמו בהריון הראשון שנחים הרבה אני חושבת למה זה קרה ואני מנסה להאשים משהו כמו אולי ניקיון שעשיתי אולי המיילדת הלא רגישה שהייתה לי היתה לי לידה של שעה בלי שום אילחוש עבורי זה היה מאד קשה המיילדת פשוט קרעה אותי שעה שלמה היא רק חיטטה לי בפות ובנוסף היו לי גם קרעים שטחיים מעבר לחיתוך תפרו לי שם יכול להיות שזה קרה גם בגלל התפירה והקרעים השיטחיים מעניין אותי למה זה קורה אני רק בת 40 עדיין צעירה קראתי בכתבה על הנושא שזה קורה לנשים בסביבות גיל 46 מה הסיבה האם אתה ממליץ לי על התעמלות כל שהיא לחזק יש לציין שאני חמישה חודשים אחרי הלידה בהתחלה לא הרגשתי כלום לפני שבוע הרגשתי מעין יובש הסתכלתי וראיתי כמו חתיכת בשר קטנה לי נראה שזה היה עוד אחרי הלידה אבל פתאם הרגשתי משהו ועם עוד כמה שנים אני ארצה ניתוח אני קצת חוששת שלא יורידו לי יותר מידי איך יודעים כמה לחתוך איך מתבצע התהליך תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקרת נרתיק

ד''ר שמואל לוין
    22/10/2007

את צודקת. אין שום קשר לצניחת הקיר עם החיטוטים של המיילדת. ככול שהלידות רבות יותר, ילדים כבדים יותר, לידות מכשירים, לידות ממושכות, כן תהיה הצניחה של הקיר הקדמי והאחורי של הנרתיק גדולים יותר. הדבר יכול להשפיע לגבי איבוד שתן בלתי רצוני או עצירות. כמו גם, הבעיה האסתטית. אי לכן, רצוי שתשטחי את תלונותייך לפני רופא גניקולוג ותחליטו מה צריך לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו