היי שאלה אליכן

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• היי שאלה אליכן
    אנונימי
    14/04/2010

רציתי לשאול משהו...מה זה בעצם בתולה כי הבנתי שיש כמה הגדרות לזה אחת שלא קיימה יחסי מין ושהקרום שלם אז השאלה שלי היא כזאת אני הלכתי לרופאת נשים לפני שנה בערך כי חשבתי שהקרום נקרע מהטמפונים כי הרגשתי קרע והיא אמרה לי שלא נקרע כלום והכל בסדר.
    דבר שני אני לא מבינה כל כך מה זה הקרום איך הוא נראה אני פשוט פותחת את השפתיים רואה פתח יחסית גדול בערך בגודל של טמפון מיני כמו אצבע אני רואה פשוט עור ורוד וחור של הנרתיק בתוך העור הורוד הזה זאת אומרת אני רואה כמו ניקוב בגודל של אצבע בורוד מה זה? דבר שני להורים שלי לא חשוב הבתולין במשפחה כי הם אומרים אנחנו לא בימי הביינים אבל לי זה כן חשוב ומה זה קרום קרוע שרואים קרעים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי שאלה אליכן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרום בתולין

ד"ר עמוס שפירא
    14/04/2010

לפי מה שאת מספרת את לא בתולה יש לך חור גדול וביחסים בטוח לא ירד דם זה לא חשוב אם קיימת יחסים או לא בתולה זה מצב הקרום חור גדול או קטן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל..

אנונימית
    15/04/2010

אבל היא הרופאת נשים אמרה לי שאני בתולה והחור לא ענק בגודל של אצבע מה זה נחשב גדול? ולא קשור עם ירד דם אצלנו לא חשוב במשפחה הדם אבל לי זה חשוב לא שירד דם שהקרום שלם והבנתי שיש קרומים עם חור יחסית גדול יחסית רחב לא??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרום בתולין

ד"ר עמוס שפירא
    15/04/2010

חור גדול מעביר אצבע את לא בתולה ומספיק לחזור כל הזמן אל אותן השאלות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

ד''ר שמואל לוין
    18/04/2010

אם הרופאה בדקה אותך ואמרה שאת בתולה אז את בתולה
    אם את לא בטוחה אז תבואי להבדק אצל עוד רופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו