ניתוח הצרת שפתיים פנימיות - חשוב

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• ניתוח הצרת שפתיים פנימיות - חשוב
    מיכל
    07/05/2010

כל בנות הפורות
    במשך שניתן סבלתי משפתיים פנימיות גדולות. למען האמת זה לא ממש הפריע לביטחון העצמי שלי והיו דווקא גברים שמאוד אהבו את זה. עם זאת במשך השנים השפתיים היו נמתחות גם בעת חדירה, בעת רכיבה על אופניים ולבישת מכנסיים צמודים. הן היו בורחות מהתחתון ונפצעות - זה היה פשוט נורא וגם שמתי לב שהצבע שלהן נעשה שחרחר (פיגמנטציה).
    אחרי לבטים רבים הלכתי לעשות את הניתוח - מאוד הלחיץ אותי שזה בהרדמה כללית. אבל בסוף עשיתי אותו - ההחלמה היתה נוראית!!! שלא ימכרו לכם שקרים. אלו היו השבועיים הכי קשים בחיים שלי!!! לא יכולתי לשבת לא יכלתי לעשות כלום חוץ מלשכב.
    עם זאת - זה הדבר הכי טוב שעשיתי בחיים שלי!!!!!!! שווה כל כאב וכל המתנה. השפתיים שלי יפות וורודות, קטנות ומקסימות (האיבר שלי נראה כמו של כוכבות הפורנו - ועדיין השפתיים הפניות טיפל'ה בחוץ, והדגדגן בולט קצת החוצה - לדעתי זה הרבה יותר מיני ויפה מפתיים סגורות לחלוטין כמו של ילדה שעוד לא התפתחה). הסקס מעולה (כי החדירה קלה יותר) ולי אישית אפילו התחושה בשפתיים עלתה אז יש לי רגש גדול יותר שם.
    מומלץ בחום לכל מי שהדבר הפריע לה. שתי אחיות שלי גם מעוניינות לעשות את הניתוח הזה.
    דעו שניתן לעשות אותו גם בבתי חולים ציבוריים במחירים זולים הרבה יותר מרופאים פרטיים - עם זאת היחס שתקבלו במרפאה פרטית הוא הרבה יותר אישי - בבתי החולים הציבוריים אף אחד לא ממש מתייחס אליך. למרות שאני עשיתי בבית חולים ציבורי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    07/05/2010

שמחתי ליקרא את תגובתך ,מיניסיוני אני יכול לספר לך על הרבה מאד בנות שעברו את הניתוח ולא סבלו כאבים ביכלל זה מאד אישי הרגשת הכאב ,לגבי בתי חולים ציבוריים אני יודע שעושים את זה רק באסף הרופא וכמו שאת אומרת היחס לא משהוא ,מנותחות שלי יכולות להיתקשר אלי 24 שעות ביממה לישאול כל שאלה ולבוא לביקורות ,אני רופא פרטי ולא חברה ולכן היחס מאד אישי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה למיכל שסיפרה על הניתוח

טל
    24/06/2010

נשמח לעוד סיפורים מכל בת שעברה ניתוח להקטנת שפתיים או הצרת נרתיק
    זה מאד עוזר ומוסיף בטחון למתלבטות
    אנא שתפו אותנו
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל

רון
    31/01/2011

מיכל שלוםםם, אני בת 15 ואני צריכה לעשות את הניתוחח הזה אני מתלבטת נוווורא תוכלי לעזור לי? האם כדי לי לעשות אותו ? אשמח לתשובה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל - תגובה

ד''ר שמואל לוין
    31/01/2011

רון שלום,

מאוד מומלץ לעבור את הניתוח.
    ההליך עצמו פשוט, וההחלמה לא קשה.
    מטופלות שעברו את הניתוח מעידות על שינוי גדול לטובה באורח החיים.

לקביעת תור לייעוץ ללא תשלום צרי קשר ב5599*

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל - תגובה

ד"ר עמוס שפירא
    31/01/2011

בת 15 שלום לך בגילך ההחלטה שלך חייבת להיות עם אחד מההורים שלך זה לשון החוק ,אם ניפגש יחד אני אתן לך לשוחח עם בנות בנות גילך שעברו את הניתוח ,אם ילדה בגילך מבינה שזה מפריע לה ופוגע בהיתפתחות שלה הנפשית עדיף לעשות כמה שיותר מוקדם ,את מוזמנת לפגישת יעוץ חינם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באמת?

אני
    01/02/2011

שפתיים פנימיות באמת נימתחות במהלך סקס??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באמת? - תגובה

ד"ר עמוס שפירא
    07/02/2011

כן יש מידה מסוימת של מתח שבדרך כלל חוזר למקומו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו