שאלה ליאת

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• שאלה ליאת
    ליאת
    28/10/2007

שלום רב אתה כתבת לי פעם ממה יכול לנבוע צניחה של הנרתיק ובעצם כתבת שזה יכול להיות מלידה קשה הלי'דה השניה היתה בדיוק שעה אבל מאד אנטנסיבית מבחינתי היא היתה לא קלה כי המיילדת חיטטה בי שעה שלמה אצלי בלידה השניה לא היתה התערבות רופא או מכשירים כל שהם לידה טיבעית לגמרי אז בכל זאת למה צניחה קוראת , עד כמה זה שכיח בלידות , אולי אם הייתי עושה ספורט אחרי הלידה הראשונה הייתי יכולה למנוע את הצניחה בלידה הזאת או שלא מעניין אותי לדעת ועוד שאלה אני יכולה לעשות כל ספורט שאני בוחרת לגבי קיום יחסי מין אני פוחדת מאד שזה לא יצנח יותר או שאין קשר בכלל אודה לך בתשובה ליאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה ליאת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליאת

ד''ר שמואל לוין
    01/11/2007

ספורט לא יפתור את הבעיה. מספיק אם היתה לידה אחת קשה לגרימת צניחת הנרתיק. רצוי מאד שרופא נשים יבדוק ויגלה לך את הסיבה לצניחה.
    לגבי יחסי מין, ההפך הוא הנכון, הם יגרמו להפעלת שרירי רצפת האגן ויתכן ותצמח מכך תועלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו