מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לד"ר שפיראחסויה28/06/2010
אני מעוניינת בניתוח שיחזור של הקרום אבל אני לא רוצה במרכז נארא כי נראה לי שאין הרבה פרטיות שם , כפי שידוע לי שאתה מנתח גם במרכז עתידים זה נכון?
איך אוכל ליצור איתך קשר לקביעת תור ( לניתוח במרכז עתידים ולא נארא)
ורציתי לדעת אם הניתוח במרכז עתידים יקר יותר מנארא? או שזה אותו הדבר
אני רוצה שרק אתה תעשה לי את הניתוח כי לדעתי אתה הכי מקצועי :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרום בתולין
ד"ר עמוס שפירא28/06/2010תודה תודה על הכל אבל אני עובד בנארא ובסניטס בעתידים עדיין לא המחיר אותו מחיר נארא לדעתי ניתן לקבל חדר בודד ואז את בפרטיות מוחלטת דברי עם מזכירתי 0523670383
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שפירא
חסוייה28/06/2010אתם לא מעבירים את הפרטים שלי לגורם אחר נכון? זה נשאר רק אצלכם ולשום מקום לא מעבירים ??
כי שמעתי מעובדת סוציאלית איפה שאני גרה שמעברים להם את השמות ברור שלא כל הבתי חולים אבל אני רוצה לוודא שיקבל דיסקרטיות מוחלטת !! זה הכי חשוב לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סודיות
ד"ר עמוס שפירא28/06/2010זה נישמע הזוי אין מצב שמישהוא מעביר מידע זה סודיות רפואית גם אם ירצחו אותי אני לא מעביר מידע רפואי זה חינוך יסודי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעתידים יש מרכז רפואי?
סתם לא קשורה02/07/2010באיזה בניין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה אם אפשר
חסוייה04/07/2010תגיד אני צריכה לחכות לך עד שתתפנה או ישר נכנסים לחדר ניתוח ?
זה מעניין אותי כי אני לא רוצה לחכות ולא רוצה שאף אחד יראה אותי שם כאילו להגיע וישר לכנס לחדר ניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דיסקרטיות
ד"ר עמוס שפירא09/07/2010אם את רוצה חיסיון מוחלט אז תגידי אז נותנים לך חדר לבד סגור ורק את בחדר ומהחדר לחדר ניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עתידים
ד"ר עמוס שפירא09/07/2010ברחוב הנחושת 4 אבל אני לא מנתח שם כי הם עברו בעיקר לניתוחי עיניים אני מנתח בבית חולים נארא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)