לד"ר שפירא

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• לד"ר שפירא
    ליטל
    07/07/2010

כפי שהבנתי שאתה המנהל במרכז לייפות , אני רוצה לעבור ניתוח לאחוי קרום הבתולים
    מה שרציתי לדעת שמרכז לייפות ומרכז נארא זה לא באותו בניין ?
    איפה יש יותר פרטיות ?
    ובמרכז לייפות אתה מנתח ולא אחד העובדים אצלך ??
    סליחה על כל השאלות האלה אבל העניין דחוף לי מאוד ואני מתלבטת למי לפנות ולאיפה ללכת
    המחיר והכל ממש לא משנה לי העיקר שאעבור את הניתוח בדחיפות ובמקום הכי הכי הכי דיסקרטי שיש ובפרטיות מוחלטת
    בבקשה תענה לי מהר ותמליץ לי איפה הכי כדאי . תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר שפירא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרום בתולין

ד"ר עמוס שפירא
    09/07/2010

נארא הוא בית חולים ואני מעדיף לנתח שם ,את מקבלת טישטוש יש מעקב של רופא מרדים ואחיות מאוששת אני מאד ממליץ לעבור שם את הניתוח ,רק אני מנתח ולא עוזרים למינהם ,זה מקום מאד דיסקרטי תיתקשרי אלי מחר וניקבע 0523645055

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודה לך

ליטל
    10/07/2010

אתה עונה לשיחה או המזכירה ?
    אני מעדיפה שלא לתת לך את פרטי הניתוח בשיחה כי מפחדת שמישהו ישמע , אני אגיד לך שליטל מדברת ונקבע יום בלי שמישהו יבין על מה מדובר . מקובל עליך ?
    באיזה שעה להיתקשר אליך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח

ד"ר עמוס שפירא
    10/07/2010

תיתקשרי מחר בשעב 11 בבוקר לטלפון שלי 0523645055

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו