לד"ר שפירא

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• לד"ר שפירא
    ליטל
    30/07/2010

עדיין יש לי הפרשות לפעמים בצבע צהוב ולפעמים יורד דם , אני מפחדת שהתפרים יקרעו ! יש מצב שזה יקרה ?
    אני לא רוצה להיתקשר כי לא רוצה לדבר על זה בטלפון
    אני מתחתנת עוד שנתיים רציתי לשאול אם אני צריכה לבוא אליך עוד פעם לפני החתונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר שפירא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר תפירה

ד"ר עמוס שפירא
    30/07/2010

זה שיש עדין מעט הפרשות זה טיבעי אל תישכחי עברת ממש ניתוח ויתכן שההפרשות הם ביגלל אנטיביוטיקה שקיבלת כמו כן את חייבת לבוא לבדיקה ליפני החתונה ליראות שהכל סגור ולא ניפתח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

ליטל
    24/08/2010

אני חודש ושבוע אחרי הניתוח רציתי לשאול אותך אם אקיים יחסי מין בתקופה הזאת ירד לי דם ? ולא יורגש שעשיתי תפירה ? ( אני מתחתנת בקרוב)
    חשוב לי לציין שמאז הניתוח יש לי מגע מיני עם החבר אבל בלי חדירה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרום בתולין

ד"ר עמוס שפירא
    24/08/2010

אין מצב שמישהוא ידע שעשית תפירה אני בטוח שירד דם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו