שאלה

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אנונימית
    31/07/2010

אני בת 17 ואני חושבת שיש לי שפתיים חיצוניות "גדולות מדי", הסתכלתי באתר של ד"ר ספירא וראיתי תמונות של אחרי ולפני... כל מה שהיה לבנות בתמונות כאילו נראה כמו שפתיים לא רק גדולות, אלא פונות הצידה ונפתחות באופן טבעי...

שלי לא ככה, זה פשוט גדול, לא מפריע לי מבחינה פיסית, וגם התגברתי על הביישנות עם חבר שלי והוא גם ירד לי.

אני לא אלך לפגישת התייעצות רק בגלל זה... בכל זאת הייתי רוצה לדעת איזה מקרים של "ואגינות" מגיעים אליכם, שפתיים שמפריעות בצורה קיצונית או שגם יש בנות שזה פשוט מפריע להן קצת בצורה אסתטית?

אם אני אשלח לכם תמונה זה יגיד משהו או שתגידו לי משהו מעצבן כמו "אם לך זה מפריע זה כל מה שחשוב...."
    (הכל בהומור כמובן)
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפתיים גדולות

ד"ר עמוס שפירא
    31/07/2010

רוב הבנות שניתחתי לא סבלו מהפרעה מכנית יש כאלו שהשפתיים מפריעות בחדירה והן צרכות להזיז אותן רק לשם החדירה אבל רובן פנו עקב בעיה אסטטית ,אם נערה בת 17 מיסתכלת באתרים לחפס מה הוא הנרתיק המושלם מראה שאת סובלת מיזה ,אל כל פנים ליפני גיל 18 את חייבת חתימת הורים כמו כן יש סטנדרט מבסיס השפה ועד הקצה שלה אם זה יותר מ3 סמ את חייבת ניתוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המידע!

אנונימית
    31/07/2010

מדדתי שפתיים פנימיות, בערך 2 סנטימטר. אז יכול להיות שסתם דאגתי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אנונימית

ד''ר שמואל לוין
    01/08/2010

יש כל מיני בנות
    יש בנות עם שפתיים מאוד גדולות ויש עם יותר קטנות.
    עם זה באמת מפריע לך תבאי ליעוץ ותקבלי מידע יותר מדוייק
    הפגישה היא חינם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו