מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה בדבר ניתוח נרתיקאור21/08/2010
אני לאחר 3 לידות בגיל 45 , אני ובן זוגי מזה זמן רב שאיננו נהנים בקיום יחסי מין וזאת כי למיטב ידיעתי ותחושתי ועל פי הנאמר במאמריך עם הרחבה של הנרתיק בשל הלידות, ולאחרונה רק מתגברת תחושת התסכול וחוסר הסיפוק.
הבנתי לאחר קריאה במאמר שלך שניתן לבצע ניתוח המסדיר בעיה זו ולאחריו שינוי ברמת החיים מבחינת קיום יחסי מין.
הייתי מאד רוצה לדעת תוך כמה זמן ניתן לקבל תור לניתוח ולעבור אותו וכמובן היכן מתבצע הנתוח ומה העלות והאם יש השתתפות של הקופה הכללית או שהוא בהשתתפות עצמית בלבד?
אשמח לדעת את הפרטים הללו בהקדם אפשרי.וכמובן ליצור עמך קשר לקביעת תור ליעוץ ולאחריו לנתוח אשר הבנתי שנערך לכמה שעות ושחרור עוד באותו יום.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יחסי מין
ד"ר עמוס שפירא21/08/2010אור שלום הניתוח שאני עושה מיתקיים בבית חולים מסודר עם מרדים ואחיות מהשורה הראשונה ניקרא נארא ונימצא ברמת גן ,לצערי הקופות לא מישתתפות העלות הניתוח ,אם יש לך ביטוח נוסף כמו פניקס או כלל אפשר להוריד את הניתוח על חברת הביטח ,לגבי תשלומים את חייבת בדיקה כך שנוכל להגיד לך במדוייק 0523670383 ,ועכשיו לעינין את לוקחת את כל האשם אלייך וזה לא נכון גברים בגיל של בעלך הם מתחילים את תקופת גיל המעבר שלהם החשק יורד האבר לא עומד חזק וגם אם עומד נופל מהר ,זה מצבו של הגבר בגיל הזה ולכן את חייבת להיות משוכנעת שרק הגודל של הנרתיק הוא הבעיה ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד"ר
אור21/08/2010תודה ד"ר עבור ההתייחסות המהירה ואני מודעת בהחלט לגבי האמור לעיל בהקשר לגבר בטווח גיל זה אך אני משוכנעת שהבעיה הינה נרתיק מורחב בשל חוסר הנאה גם שלי.
בדבר בטוח אחר שיש לי : אני פרסונל של הכללית ומבוטחת בפלטניום זהב.
מקווה שהוא עוזר ואצור עמך קשר לבירור מתן יעוץ אשר הבנתי שניתן חינם.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ניתוח
ד"ר עמוס שפירא21/08/2010לצערי הניתוחים האלו לא מכוסים על ידי הביטוחים של הכללית אבל תבואי וניראה מה לעשות שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגיע...המון תודה ד"ר.
אור21/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אור
ד''ר שמואל לוין22/08/2010אנו עושים ניתוחים כאלה בבית חולים פרטי "מרב"
לצערי אין השתתפות של הקופות.
את מוזמנת לפגישת יעוץ חינם ותקבלי את כל המידע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?