שאלה

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מירב
    25/08/2010

אני רואה משהו מוזר בנרתיק אני רואה את קרום הבתולין שלי מקיף את הכניסה ובפתח של הנרתיק משהו לבן זה לא הפרשות כי ניסיתי להוציא ואז שלקחתי טמפון כי אני משתמשת בטמפונים יצא לי הלבן הזה שהכנתי טמפון זה יכול להיות חלק מהטמפון? זה לא חושבת זה נהיה לי פתאום לפני ששמתי טמפון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוף זר

ד"ר עמוס שפירא
    25/08/2010

אין בנרתיק גופים לא מזוהים לבנים מילבד הפרשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מירב

ד''ר שמואל לוין
    26/08/2010

בנרתיק לא אמורים להיות גופים זרים
    כהמלצה יש לגשת לרופא להבדק בכדי להסיר ספק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

מירב
    26/08/2010

יש לי מלא פצעים בישבן אבל מלא גם באזור של הנרתיק ממה זה יכול להיות יוצא לי מוגלה...אני יכולה ללכת לרופאת נשים על זה? ואני משתמשמת בטמפונים הם קורעים את הבתולין? כי אני יסביר שאני פותחת את השפתיים הגדולות אני רואה פתח של נרתיק ומסביב הנרתיק עור ורוד זה קרום הבתולין נכון? עכשיו עם אני לוחצת כמו ליציאה אז הפתח נהיה ממש ענק והבתולין שלי נראה מתוח והיסתכלתי יש לי קרע קטן בצד שמאל רק בצד שמאל זה אומר שאני לא בתולה עם הפתח ענק ענק שאני מותחת? כי זה קרום והקרום יכול להתמתח ככה לא? ברגיל שאני בלי מתיחה אני רואה רגיל פתח ועור מסביב....ואני שמה רק מיני כי שאני מנסה נורמל אני צורחת מכאבים...תיראו אני לא ממשפחה דתיה לא אכפת לההורים שלי ת'אמת קרוע או לא קרוע אבל אני שמרנית בדברים האלה וזה גם לא מה שמפחיד אותי שזה נקרע מפחיד אותי שעם יהיה לי חבר הוא ירצה מישהי בתולה עם קרום שלם...תודה על התשובות : ))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרום בתולין

ד"ר עמוס שפירא
    26/08/2010

אם בלחץ בילבד הפתח כל כך גדול את לא בתולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מירב

ד''ר שמואל לוין
    27/08/2010

הקרום יכול להיות גמיש
    עדיף תגשי לרופא נשים ואז תקבלי תשובה וודאית.
    אם הקרום לא שלם תמיד אפשר לתפור אותו.
    את מוזמנת גם להגיע אלינו ונייעץ לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו