מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהמירב25/08/2010
אני רואה משהו מוזר בנרתיק אני רואה את קרום הבתולין שלי מקיף את הכניסה ובפתח של הנרתיק משהו לבן זה לא הפרשות כי ניסיתי להוציא ואז שלקחתי טמפון כי אני משתמשת בטמפונים יצא לי הלבן הזה שהכנתי טמפון זה יכול להיות חלק מהטמפון? זה לא חושבת זה נהיה לי פתאום לפני ששמתי טמפון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גוף זר
ד"ר עמוס שפירא25/08/2010אין בנרתיק גופים לא מזוהים לבנים מילבד הפרשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מירב
ד''ר שמואל לוין26/08/2010בנרתיק לא אמורים להיות גופים זרים
כהמלצה יש לגשת לרופא להבדק בכדי להסיר ספק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
מירב26/08/2010יש לי מלא פצעים בישבן אבל מלא גם באזור של הנרתיק ממה זה יכול להיות יוצא לי מוגלה...אני יכולה ללכת לרופאת נשים על זה? ואני משתמשמת בטמפונים הם קורעים את הבתולין? כי אני יסביר שאני פותחת את השפתיים הגדולות אני רואה פתח של נרתיק ומסביב הנרתיק עור ורוד זה קרום הבתולין נכון? עכשיו עם אני לוחצת כמו ליציאה אז הפתח נהיה ממש ענק והבתולין שלי נראה מתוח והיסתכלתי יש לי קרע קטן בצד שמאל רק בצד שמאל זה אומר שאני לא בתולה עם הפתח ענק ענק שאני מותחת? כי זה קרום והקרום יכול להתמתח ככה לא? ברגיל שאני בלי מתיחה אני רואה רגיל פתח ועור מסביב....ואני שמה רק מיני כי שאני מנסה נורמל אני צורחת מכאבים...תיראו אני לא ממשפחה דתיה לא אכפת לההורים שלי ת'אמת קרוע או לא קרוע אבל אני שמרנית בדברים האלה וזה גם לא מה שמפחיד אותי שזה נקרע מפחיד אותי שעם יהיה לי חבר הוא ירצה מישהי בתולה עם קרום שלם...תודה על התשובות : ))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרום בתולין
ד"ר עמוס שפירא26/08/2010אם בלחץ בילבד הפתח כל כך גדול את לא בתולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מירב
ד''ר שמואל לוין27/08/2010הקרום יכול להיות גמיש
עדיף תגשי לרופא נשים ואז תקבלי תשובה וודאית.
אם הקרום לא שלם תמיד אפשר לתפור אותו.
את מוזמנת גם להגיע אלינו ונייעץ לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?