עוד בקשה

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• עוד בקשה
    מירב
    28/08/2010

אני לא מבית שמרני בכלל לא חייב דם אני לא חייבת להיות בתולה בחתונה אבל לי זה חשוב מאוד להורים שלי בכלל לא אבל אני לא יודעת מה לעשות בא לי למות זה נורא נורא חשוב לי אני שמרנית נורא אני בעצמי ההורים שלי לא אבל אני כן וטמפון אני מצליחה לשים בקלות רק במחזור בלי מחזור די קשה...אבל אני ממש מפחדת מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוד בקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרום בתולין

ד"ר עמוס שפירא
    28/08/2010

אם את מעל 18 את יכולה ליתפור בלי חתימת הורים אם את פחות מ18 את חייבת חתימת הורים או לחילופין חכי בסבלנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני

מירב
    29/08/2010

אני בת 20...כמה עולה בערך תפירת הבתולין והאם כדאי לי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרום בתולין

ד"ר עמוס שפירא
    29/08/2010

לדעתי אם את לא סופר דתיה אין לך מה ליתפור אם ליפני החתונה תירצי תבואי וניתפור לך את הקרום בינתיים תישכחי מיזה בידבר פרטים על מחיר ובית חולים 0523670383

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מירב

ד''ר שמואל לוין
    02/09/2010

את מוזמנת להגיע לפגישת יעוץ חינם ולקבל את הפרטים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו