תפר לאחר לידה שנפתח

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• תפר לאחר לידה שנפתח
    אולה
    18/11/2007

שלום רב,
    אני ילדתי לפני 3 חידשים, אחרי ביקור אצל רופאה אחרי 8.5 שבועות לאחר לידה (בביקור היא אמרה לי שהכל תקין ומותר לקיים יחסי מין) ראיתי שהתחילו להופיע אצלי טיפות דם, ממש טיפטיפות קטנות, במיוחד כשניגבתי אחרי שהתפנתי. לאיחר כמה ימים ראיתי שבאזור החיץ מופיע גוש קטן (כ- 0.5 ס"מ) של רקמה רירית והוא זה שמדמם.
    בביקור חוזר אצל רופאת נשים היא אמרה שזה כנראה בגלל התפר נפתח ויצאה רירית.
    לכן אני רוצה לשאול:
    1. האם זה יכול להוביל לסיבוכים איזשהם (כגון זיהומים, כי אם זה מדמם זה כמו פצע פתוח כל הזמן או משהו אחר).
    2. יש לי נטיה לצלקות קלואידיות, האם זה לא מסובך להוריד את זה, והאם יש צורך בטיפול בהקדם האפשרי (שלא יווצר קלואיד ?). אם איזה סוג של הרדמה זה מתבצע ?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפר לאחר לידה שנפתח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרופא בנסיעת עבודה בחול

ד''ר שמואל לוין
    22/11/2007

פונה יקרה שלום,

הרופא בחו"ל עד לעוד מספר ימים.
    נענה בשמחה בהמשך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפר לאחר לידה שנפתח

ד''ר שמואל לוין
    27/11/2007

לעיתים, מקום התפירה בחיץ נפרם והרירית במקום עלולה לדמם בעת מגע. אין צורך לתפור מחדש. הדבר בדרך כלל נרפא עצמונית באופן משני. הרירית בנרתיק אינה נוטה לבצע צלקת קולואידית, אני מקווה שתרגישי טוב, והכל יחזור למקומו. עד שהדבר לא נרפא סופית, רצוי להימנע מיחסים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו