ניתוח הצרת נרתיק לא מוצלח

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• ניתוח הצרת נרתיק לא מוצלח
    אורנה
    19/11/2007

עברתי לפני שנה ניתוח הצרת נרתיק. בפעם הרביעית שקיימתי יחסים התפרים השתחררו והרגשתי שהנרתיק שוב התרחב, הכנסתי אצבעות לנרתיק והרגשתי שלא רק שהתפרים באמת השתחררו אלא גם שהנרתיק נהיה יותר רחב ממה שהוא היה לפני הניתוח.
    יכול להיות שהתפרים השתחררו משום שלבן זוגי יש איבר מין גדול? או שמא ניתוח כזה לא מחזיק מעמד וזה הכל סיפורים...

אני שוקלת לעבור ניתוח חוזר אחרי שהתייעצתי עם הרופא שניתח אותי. הוא אומר שזאת לא בעיה ואפשר לתקן את זה, האם להאמין לו? אני פוחדת לעבור את זה שוב ולשווא....

כמה זמן אמור להחזיק ניתוח כזה והאם כדאי לסמוך שבו על אותו הרופא שביצע אותו , או שעליי לפנות לרופא אחר מומחה יותר.

תודה על עזרתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח הצרת נרתיק לא מוצלח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרופא בחו"ל

ד''ר שמואל לוין
    22/11/2007

פונה יקרה,

נשמח לענות על שאלתך לכשיחזור הרופא בעוד מספר ימים.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח הצרת נרתיק לא מוצלח

ד''ר שמואל לוין
    27/11/2007

אני מניח שקיימת יחסים בפעם הראשונה לאחר הניתוח כעבור תקופת זמן. לכן קשה להניח שהתפרים נפתחו. יש להדגיש שהמקום הוא מאד גמיש ואלסטי (תארי לך שראש של ילוד מסוגל לעבור בתעלה). לכן אני מניח שבעת היחסים לא קרה כל נזק והתפרים לא נפרמו. אני בטוח שהרופא שלך ביצע עבודה מצויינת, ואין להאשים אותו. במידה ואת מעוניינת אפשר תמיד להצר יותר את הנרתיק, אולם זכרי שהמקום בנוי משרירים שנמתחים ומתכווצים וגם אבר גדול יכול לחדור בעדם.
    תוכלי תמיד להתייעץ גם עם רופא מומחה נוסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו