הקטנת שפתיים פנימיות

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• הקטנת שפתיים פנימיות
    ולריה
    24/09/2010

שלום אני בת 17 עכשיו והייתי רוצה לשמור על אנונימיות.אני עדיין בתולה .מסיבה אישית יש לי שפתיים פנימיות ארוכות ,זה מגעיל ופשוט נורא .אני מבינה שצריך כנראה ניתוח כי זה יכול להשפיע על כל החיים שלי.נורא לי מאוד עם מצבי אני פוחדת שאי אפשר יהיה מה לעשות בנידון ואףאחד לא יהיה צריך אותי עם פגם כזה.אני ממש מבקשת עזרה,תוכלו לייעץ לי מה לעשות. אפשר לעשות ניתוח כלשהו?אם כן מאיזה גיל זה אפשרי והאם אני חייבת לערב בזה את ההורים?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקטנת שפתיים פנימיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ולריה

ד''ר שמואל לוין
    26/09/2010

את יכולה לעשות ניתוח לקיצור שפתיים את לא צריכה להרגיש רע עם עצמך.
    את מוזמנת לפגישת יעוץ חינם.
    בגלל שאת לא בת 18 את חייבת ליווי של אחד ההורים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה טובה

ד"ר עמוס שפירא
    27/09/2010

את בת 17 ולכן את חייבת חתימת הורים ,אני מציע לך לשלוח את אמא שלך לדבר איתי אני אתן לה לדבר עם אמא של ילדות בגילך שעברו את הניתוח בהצלחה והחיים שלהן הישתנו אין לך מה לידאוג בניתוח די קל החיים שלך ישתנו והביטחון שלך יעלה הטלפון שלי לפגישת יעוץ חינם 0523670383

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו