שאלה

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שירלי
    21/11/2007

יש לי איבר מין עם שפתיים נורא בולטות ואני מתביישת מזה כל פעם שאני נכנסת עם גבר למיטה.
    מה עלי לעשות?
    יש אשרות לעשות ניתוח?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרופא בחו"ל

ד''ר שמואל לוין
    22/11/2007

נשמח לענות על שאלתך, לכשיחזור הרופא בעוד מספר ימים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

ויקי
    26/11/2007

[a href=http:// id=link]תאמת גם לי יש את אותה בעיה ועד עכשיו הייתי בטוחה שאני רק בבעיה הזאת ..

עם לך יש ולי יש אז זה ניראה לי נורמלי וגאד חבר שלי רוצה לעשות לי ערב רומנתי על חוף הים (בטוח לשכבב אני מתחרפנתת מה לעשוותת)[/a]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ויקי

מ.ל
    26/11/2007

שלום ויקי,בטח שזה נורמלי כל עוד הטבע יצר כך,יש אמון בנות עם שפתיים בולטות-זה נורמלי השאלה אם זה יפה או לו כמו חזה אחרי לידה קצת נופל זה נורמלי אבל לא כל כך יפה נו את מבינה,תראי אני בת 26 נשואה יש לי בת קטנה הכרתי את בעלי בגיל 17,לו אף פעם לא הפריע מראה שפתיי הפות,לי כן הפריע,בקיצור אני 6 ימים אחרי ניתוח-פשוט הגעתי למסכנה שאני עושה ניתוח הזה וזהו,עכשיו בנתיים הכל נפוח ולא רואים תוצאה ממש אבל הבדל כבר מרגישים,ניתח אותי מישהו בעל ניסיון הכי גדול בארץ-אם תרצי אמליץ לך עליו-לא תצטערי-בקיצור ההחלטה רק שלך,אבל תדעי לך יש לי חברה בעלת בטחון עצמי גבוה-לה לא מפריע שפתיים בולטות זה תלוי בבן אדם
    ביי בנתיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של שירלי

ד''ר שמואל לוין
    27/11/2007

תופעה של שפתיים קטנות וארוכות היא מאד שכיחה במידה והדבר מפריע אסתטית, הדרך היחידה לפתור את הבעיה היא ניתוחית דהיינו לקצר את השפתיים הקטנות.
    זה ניתוח שאנו מבצעים לרוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו