משהו מוזר

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• משהו מוזר
    יובל@gmail
    08/10/2010

יש לי שאלה איך הקרום בתולין אמור להיראות עם אני מותחת ממש חזק כמו ליציאה כמו שחלק מהבנות כתבו בו באמת הפתח יכול להיות ענק אז מה הבעיה לשים כל סוג גודל של טמפון עם אפשר למתוח את הקרום בתולין? ואני בשכיבה למשל אני רואה פתח ענק ענק זה תלוי איזה תנוחה אני יושבת בישיבה אני רואה פתח נרתיק רגיל קטן ומסביב הקרום בתולין....אז איך זה שבשכיבה הפתח ענק ובישיבה הוא רגיל כמו בתמונות שאני רואה של קרום בתולין? גם בשכיבה שהפתח ענק אני לא רואה שיש קרע בבתולין פשוט הוא מתוח ממש...ועוד שאלה היה לי קרע קטן בצד שמאל עכשיו פתאום אין לי בכלל איך זה יכול להיות הרי קרום בתולין לא יכול להתאחות אין לי בכלל קרע פתאום ובדקו אותי גם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משהו מוזר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהו מוזר - תגובה

ד"ר עמוס שפירא
    10/10/2010

קרום הבתולין הוא ריקמה שיש לה את כל היכולות לשנות צורה ביחס ללחץ הביטני שאת מפעילה והתנוחה שאת שוכבת אין לזה כל משמעות ,הבעיה מיתעוררת אם את מיתחתנת והבעל שלך רוצה ליראות דם אז יש בעיה לנשים אם קרום בתולין כמו שלך ואת חייבת תפירה ליפני החתונה ,אם הבעל שלך מאמין לך שלא קיימת יחסים אז את בסדר גמור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו מוזר - תגובה

ד''ר שמואל לוין
    11/10/2010

יובל שלום,
    עפ"י התיאור שלך קשה להחליט. כמו כן, מאוד רצוי שלא להסתמך על תמונות.
    במצבך ועל מנת להרגיע אותך, כדאי שתסתמכי על בדיקת רופא ותו לא.

נשמח תמיד להיות לך לעזר.
    לתיאום פגישה צרי קשר בטלפון 5599*

יום טוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו