מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- משהו מוזריובל@gmail08/10/2010
יש לי שאלה איך הקרום בתולין אמור להיראות עם אני מותחת ממש חזק כמו ליציאה כמו שחלק מהבנות כתבו בו באמת הפתח יכול להיות ענק אז מה הבעיה לשים כל סוג גודל של טמפון עם אפשר למתוח את הקרום בתולין? ואני בשכיבה למשל אני רואה פתח ענק ענק זה תלוי איזה תנוחה אני יושבת בישיבה אני רואה פתח נרתיק רגיל קטן ומסביב הקרום בתולין....אז איך זה שבשכיבה הפתח ענק ובישיבה הוא רגיל כמו בתמונות שאני רואה של קרום בתולין? גם בשכיבה שהפתח ענק אני לא רואה שיש קרע בבתולין פשוט הוא מתוח ממש...ועוד שאלה היה לי קרע קטן בצד שמאל עכשיו פתאום אין לי בכלל איך זה יכול להיות הרי קרום בתולין לא יכול להתאחות אין לי בכלל קרע פתאום ובדקו אותי גם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
משהו מוזר - תגובה
ד"ר עמוס שפירא10/10/2010קרום הבתולין הוא ריקמה שיש לה את כל היכולות לשנות צורה ביחס ללחץ הביטני שאת מפעילה והתנוחה שאת שוכבת אין לזה כל משמעות ,הבעיה מיתעוררת אם את מיתחתנת והבעל שלך רוצה ליראות דם אז יש בעיה לנשים אם קרום בתולין כמו שלך ואת חייבת תפירה ליפני החתונה ,אם הבעל שלך מאמין לך שלא קיימת יחסים אז את בסדר גמור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו מוזר - תגובה
ד''ר שמואל לוין11/10/2010יובל שלום,
עפ"י התיאור שלך קשה להחליט. כמו כן, מאוד רצוי שלא להסתמך על תמונות.
במצבך ועל מנת להרגיע אותך, כדאי שתסתמכי על בדיקת רופא ותו לא.
נשמח תמיד להיות לך לעזר.
לתיאום פגישה צרי קשר בטלפון 5599*
יום טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?