לא מצליחה לקיים יחסים

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה לקיים יחסים
    שירה
    12/10/2010

שלום,

קשה לי ביותר לרשום את ההודעה הזו, אני חסרת אונים.ואני מתחננת לכל עזרה אפשרית.
    אני בחורה בת 27 עדיין בתולה ולא כי אני שומרת על עצמי. אלא פשוט לא מצליחה לקיים יחסים, כל מגע למטה מקפיץ אותי חדירה בלתי אפשרית כאילו יש מחסום של בשר, דבר שמוריד לי את הבטחון אישי ובפרט בקשרים זוגיים.שלא נמשכים ....חוסר חשק מיני, ועוד הרבה בעיות פסיכולוגיות, לחץ סביבתי, וכ"ו.

השאלה שלי היא האם ישנה דרך "לא טבעית" לפתוח את האיזור (ניתוח)?
    האם יש לי מום אולי?
    האם זה פתיר בכלל...ומצב משתנה?

וכן נסיתי טיפול אצל סקסולוגית תק' לא עלה יפה
    ולא לא עברתי אונס וכ"ו.

אוף רע לי ממש אני מרגישה "לא נורמלית" לא אישה, לא אחת שמספקת גבר, ילדה, בדיליי משו, תקועה,לא נהנית, לא מבינה מזה בכלל סקס עד היום.

בבקשה אשמח לכל עזרה אפשרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה לקיים יחסים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה לקיים יחסים - תגובה

ד"ר עמוס שפירא
    12/10/2010

דבר ראשון את צרכה לעבור בדיקה גניקולוגית אם יש מחסום בקרום אפשר לבצע פתיחה כירוגית ואם אין בעיה אז את יכולה להתחיל לנסות לעבוד עם מרחיבים ,מרחיב ניראה כמו אבר מין בגדלים שונים והוא מרחיב את המקום את הפתח ,את יכולה ליפנות לסקסולוגית בשם דר אברמוב מבית חולים ליס היא גם גניקולוגית והיא תעזור לך ,את יכולה ליבדוק רמות טסטוסטרון בדם ואם נמוך לטפל באנדרוגל בקיצור יש המון דברים שאפשר לעזור לך רק תתחילי לטפל בעצמך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שירה
    13/10/2010

קודם תודה על התגובה המהירה.

אני מנסה ועוזרת לעצמי אבל כל הזמן שולחים אותי לטיפול פסיכולוגי שלא שייך פה,כי לא עברתי מסיכת התעללות וכ"ו. והם מטפלים בצד הרגשי...ייתכן שיש אי אלו דברים לא פתורים, אבל יש מלא שיש להם בעיות נפשיות וכן מקיימות.בכל אופן עד כה זה לא עוזר.
    וואלה השנים עוברות להם והקשרים יותר מהר בגלל ה"בעיה" הזו.
    אמרת אם יש חסימה בקרום...האם יש אפשרות לבדוק זאת במבט חיצוני אצל גניקולוג או רק בניתוח...?
    ואם אכן יש מגיע לי ניתוח? והאם הוא מקומי אצל הרופא.

אני באיזור חיפה
    אתה חושב ששייך לבוא עד לת"א לטיפול השהצעת לי,או ללכת על משהו שקוב למקום מגוריי.

טנקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד"ר עמוס שפירא
    13/10/2010

כל גניקולוג שיבדוק אותך יכול להגיד לך אם הפתח מספיק גדול לחדירה או אם קיימת בעיה אם כך המצב מגיע לך ניתוח דרך קופח ,לגבי סקסולוגית אני חושב שהיא מעולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ד''ר שמואל לוין
    14/10/2010

אני מציע לך לגשת לבדיקה אצל רופא נשים והוא יכול לראות האם יש משהוא בקרום שמפריע.
    אם כן את יכולה לעבור פעולה כרורגית לפתיחה של הקרום.
    את יכולה לקבוע פגישת יעוץ 5599* חינם ונייעץ לך מה כדי לעשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ד''ר שמואל לוין
    17/10/2010

שירה שלום רב !
    אני מבין היטב בפני איזו בעיה את עומדת!
    אבל מבלי לבדקך לא אוכל לצערי לאבחן את סיבת סיבלך.
    לכן אם ברצונך הואילי לקבוע פגישה ובשמחה אייעץ לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו