אחרי ניתוח

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• אחרי ניתוח
    שירי
    14/10/2010

שלום, עברתי לידת וואקום לפני כשנה והיו לי קרעים בנרתיק, הקרעים לא התאחו טוב ונוצרה חסימה כמעט מלאה של הנרתיק. עברתי ניתוח לפני כחודשיים לפתוח את החסימה, אכן נפתחה החסימה. אבל כאשר אני מכניסה את האצבע אני מרגישה היצרות במקום מסויים ומאוד מאוד כואב.רציתי לדעת האם הנרתיק יוכל לחזור למצב שלא יהיה היצרות וכאבים? איך לגרום להתרחבות המקום הצר? האם אוכל ללדת לידה הבאה לידה נרתיקית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי ניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי ניתוח - תגובה

ד"ר עמוס שפירא
    14/10/2010

צריך ליבדוק אותך אולם ניראה שלא תלדי בלידה רגילה ואת צרכה שוב ניתוח ליפתוח את החסימה ,כמו כן את צרכה לעבוד עם מרחיבים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי ניתוח - תגובה

ד''ר שמואל לוין
    14/10/2010

זה מצב מורכב וחייבים לבדוק אותך לפני שנוכל לייעץ לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי ניתוח - תגובה

ד''ר שמואל לוין
    15/10/2010

שידי שלום רב
    כמעט כל מצב ברפואה אפשר לפתור או לשפר.
    אנא בואי להבדק
    תודה!~

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי ניתוח - תגובה

ד''ר שמואל לוין
    15/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו