ניתוח הקטנת שפתיים פנימיות- עזרה!

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• ניתוח הקטנת שפתיים פנימיות- עזרה!
    שיר
    17/10/2010

כמו מספר בנות בפורום גם אני התחלתי לברר לגבי ניתוח הקטנת השפתיים הפנימיות.
    הבעיה היא כזאת- הייתי ב 2 פגישות ייעוץ, אחת אצל רשת מרפאות מפורסמת והשנייה אצל פלסטיקאי בכיר.
    משתי הפגישות יצאתי עם רושם טוב אך הבעייה היא שקשה לי להחליט משום שיש פער בין שתיהן.
    ברשת הגדולה נאמר לי שהניתוח יעלה 9000 שקלים שלא תישארנה צלקת ושתוך יומיים שלושה ניתן לחזור לעבוד.
    הרופא הפרטי אמר לי שעלות הניתוח היא 7000 ולאחר הנחת מזומן- 6000, שנשארת צלקת ושאסור לעבוד בערך עשרה ימים.

ובכן האם קיימות שיטות ניתוח שונות? מדוע קיים כזה הבדל? האם זה קריטי? במה כדאי לבחור?
    אשמח לקבל עזרה הן מרופאים והן מבנות במצבי. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נ.ב- מה עדיף? - תגובה

ד"ר עמוס שפירא
    17/10/2010

לא תימצאי תגובות כי רון עזריה עשה אולי 2 מיקרים הוא פלסטיקאי שמחפס עבודה וניכנס לתחום שהוא לא מכיר זו עבודה של גניקולוגים עם הישתלמות בפלסטיקה וגינלית ,לגבי הרשת עם כל הכבוד זה לא כמו רופא אישי ופרטי להמשך 0523670383

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח הקטנת שפתיים פנימיות- עזרה! - תגובה

ד''ר שמואל לוין
    18/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוףףףףף

ליאן
    13/04/2011

עברתי ניתוח להקטנת שפתיים פנימויות לפני שבועיים, הדימום כמעט הפסיק לגמרי ואתמל חזר יחסית חזק, מאחת השפות המנותחות, ולפי מה שראיתי סביר להניח שזה מהשטף דם שנהיה לי לקראאת סוף השפה..מה זה יכול להיות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוףףףףף - תגובה

ד"ר עמוס שפירא
    13/04/2011

אני ממש לא יודע מה זה השחור בצד ימין פני לרופא שניתח או בואי דחוף לפגישת יעוץ חינם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו