שלום יש לי שאלה

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• שלום יש לי שאלה
    יובל
    26/11/2010

מעולם לא קיימתי יחסי מין אבל השתמשתי בטמפון נורמל העם קרום הבתולין שלי נקרע? פעם ראשונה שהשתמשתי נכנס לי בקלות טמפון אבל שאני מסתכלת במראה בישיבה אני רואה את הקרום בתולין מסביב לנרתיק ויש בו קרע קטן בלבד...ושאני מסתכלת למשל בשכיבה ולוחצת כמו ליציאה אני רואה פתאום פתח ענק העם זה אומר שנקרע לי הבתולים? כי בישיבה רגילה אני רואה פתח רגיל באמצע ורק בשכיבה שאני לוחצת ענק אפשר למתוח את הקרום בתולין הוא יכול להתמתח? כי מי שהקרום קרוע לא אז זה לא משנה באיזה מצב היא תסתכל גם עם היא תשב רגיל אז יראו שיש לה קרע? ועם אני רואה במראה שאני יושבת רגיל עור ורוד מסביב זה נורמלי איך שאני מותחת הפתח נהיה ענק העם יכול להיות שיש ליק רום עם פתח רחב??? תודה וסליחה על החפירות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום יש לי שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום יש לי שאלה - תגובה

ד"ר עמוס שפירא
    26/11/2010

כל מה שאת אומרת נכון יתכן וניקרע הקרום יתכן והפתח שלך מאד רחב ואלסטי ,בעיקרון של דבר41 אחוז מהנשים לא מדדממות ביחסים הראשונים מיכל מיני סיבות לכן רק אם לבעלך או לחבר שלך כל כך חשוב דימום את צרכה לבוא לתפירה של הקרום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום יש לי שאלה - תגובה

ד''ר שמואל לוין
    28/11/2010

יובל שלום,

עקב חדירה של טמפון, קרום הבתולין אינו יכול להקרע.
    קרום הבתולין הינו קרום גמיש ויכול להמתח כך שאין מה לדאוג מקריעתו עקב שימוש בטמפון.
    אם בכל זאת את חוששת את יכולה לפנות לרופא הנשים המטפל שלך לבדיקה שגרתית והוא יאמר לך בוודאות האם הקרום נקרע או נשאר בשלמותו.

יום טוב,
    ד"ר לוין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו