מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום יש לי שאלהיובל26/11/2010
מעולם לא קיימתי יחסי מין אבל השתמשתי בטמפון נורמל העם קרום הבתולין שלי נקרע? פעם ראשונה שהשתמשתי נכנס לי בקלות טמפון אבל שאני מסתכלת במראה בישיבה אני רואה את הקרום בתולין מסביב לנרתיק ויש בו קרע קטן בלבד...ושאני מסתכלת למשל בשכיבה ולוחצת כמו ליציאה אני רואה פתאום פתח ענק העם זה אומר שנקרע לי הבתולים? כי בישיבה רגילה אני רואה פתח רגיל באמצע ורק בשכיבה שאני לוחצת ענק אפשר למתוח את הקרום בתולין הוא יכול להתמתח? כי מי שהקרום קרוע לא אז זה לא משנה באיזה מצב היא תסתכל גם עם היא תשב רגיל אז יראו שיש לה קרע? ועם אני רואה במראה שאני יושבת רגיל עור ורוד מסביב זה נורמלי איך שאני מותחת הפתח נהיה ענק העם יכול להיות שיש ליק רום עם פתח רחב??? תודה וסליחה על החפירות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום יש לי שאלה - תגובה
ד"ר עמוס שפירא26/11/2010כל מה שאת אומרת נכון יתכן וניקרע הקרום יתכן והפתח שלך מאד רחב ואלסטי ,בעיקרון של דבר41 אחוז מהנשים לא מדדממות ביחסים הראשונים מיכל מיני סיבות לכן רק אם לבעלך או לחבר שלך כל כך חשוב דימום את צרכה לבוא לתפירה של הקרום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יש לי שאלה - תגובה
ד''ר שמואל לוין28/11/2010יובל שלום,
עקב חדירה של טמפון, קרום הבתולין אינו יכול להקרע.
קרום הבתולין הינו קרום גמיש ויכול להמתח כך שאין מה לדאוג מקריעתו עקב שימוש בטמפון.
אם בכל זאת את חוששת את יכולה לפנות לרופא הנשים המטפל שלך לבדיקה שגרתית והוא יאמר לך בוודאות האם הקרום נקרע או נשאר בשלמותו.
יום טוב,
ד"ר לוין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?